2777
2789
عنوان

بچها شب عروسی گل ببینیم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 103 پست
دستمال رو تا میزنن.چند بار.بعد میزنن ب اون خون😒😒 باز ک میشه مث گل هس

مال من یه قطره بود چجوری باید گل بشه حتی یه گلبرگم نشد

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا همسر طفلک من که میگفت من ادم فهمیده ای هستم و مطمئن اگر خیلی اصرار داری بگیری بگیر ولی نمیخواد ...

خداروشکر

حالا هرجور دوست داری نامه را بگیر

ولی مادرشوهرتم از روی قدیمی و پیر بودن چیزی گفته، خیلی حساس نشو و جبهه نگیر که فقط دم عروسی اعصاب خودتو خراب میکنی 

یه رسمه ک همیشه بوده بخصووص توی شهرستان ها، نهایتا اگه خیلی مهم بود براشون و خونریزی داشتی روی دستمال پاک کن و نشون بده و اگه هم شوهرت مقاومت کرد و دیگه کسی چیزی نگفت بیخیالشون بشو......

اینا را گفتم که در برابر یه رسم قدیمی حرفی ک حالا مادرشوهرم زده از روی ذوقش ک شب دامادیه پسرشه، حساس نشی که بخدا بعدش سر هر حرفاشون میخوای حرص بخوری و جبهه بگیری و اون وسط خودت حالت خراب میشه و عذاب میکشی

متاسفانه این رسم مزخرف تبدیل شده به نامه سلامت ولی طلا که پاکه چه منتش به خاکه حتما با کسی از خانواده شوهرت برو دکتر و نامه سلامت بگیر اینجا خانمی بود تایپیک میزد که بعد ده سال زندگی شوهرش میگفت تو دختر نبودی زن بودی میخواست طلاقش بده

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

اگه منظورشون شب زفاف و دستمال خون.ی هست اصلا اجازه نره .

هنوز نسل این ادما منقرض نشده ،با نادرت و همسرت صحبت کن بگو ما اولا رسم نداریم دوما یه چیز شخصی بین دو نفر هست 

به هیچ وجه اجازه این کارو نده 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
خیلییییی موندم به مامانم بگم همچین حرفی زدن یا نه

نه عزیزم مادرت رو درگیر نکن، اینطوری ممکنه سلیطه بازی در بیارن و حرف بزنن

فقط بزار همسرت جلو همه وایسته، 35 سال قبل که رسم بوده تو فامیل.... بابای خدابیامرزم،  شب عروسی وقتی رفتن خونشون، به همه گفته کسی پشت در خونه ما نمونه که عصبانی میشم، ما خسته ایم گ میخوایم استراحت کنیم

حواستو خیلی خیلی جم کن .۱تنها نرو .۲ب مادرت بگو ولی با مادرت نرو باشوهرت برو هرجوریه تحت هیچ شرایطی ...

😐

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مگه نمیدونن ممکنه کلا کسی خون نبینه؟اینا رو یه کلاس آناتومی بدن زنانه فشرده اول بزارن بد نیست براشون

نذر آموزشی اولین تایپیکم هست سوال دارید همونجا جواب میدم .برای شادی روح امواتم پدر عزیزم صلوات بفرستیدلطفا. و با انرژی قشنگتون دعا کنید موفق باشم تو رشته خودم ❤
یکی از دلایلی که امروز میخوام برم دکتر همینه چون تاریخم جوریه که روز عروسی یکی دو روز قبلش پریود میش ...

ازلج مادرشوهرت نوارتوعوض کن بده بهش بگوبیا گل

زنیکه بیشعور

خوبه خودت زنی

البته شوخی بود

😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂