2777
2789
عنوان

بچها شب عروسی گل ببینیم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انچه ک شرط گفتن بود گفتیم همشون تجربه بود و اتفاق افتاده .حالا هرکسی میل خودشه .بشدت دیدم ک شده اسبا ...

حرف شما درست 

ولز بنظرت اگه قرار باشه با وجود یه نامه سلامت، باز هم بحث پیش بیاد و تهمتی زده بشه،مخصوصا از جانب شوهر اون زندگی بدرد هیچ کوفتی نمیخوره.....کسی که بی معرفت باشه و دراین حد بی شخصیت ،هرکاری برای اثبات خودت هم بکنی بازم میگه دروغه و ی حرف دیگه

فردا میخوام برم خونه مادرشوهرم یعنی همچین بحثی پیش میکشه ؟ اگر کشید میگم ما از این رسما نداریم

وظیفه تو نیست بگی

مطمئن باش اونم‌نمیگه

حالا سری اول بجای دستمال. کاغذی با دستمال پارچه ای خودت رو پاک من

شاید مهم باشه براون.توهین هم نیست ب دختر.عرفه

مادر شوهر من چیزی نپرسید

تو مرا جان وجهانی
حرف شما درست  ولز بنظرت اگه قرار باشه با وجود یه نامه سلامت، باز هم بحث پیش بیاد و تهمتی زده ب ...

حالا همسر طفلک من که میگفت من ادم فهمیده ای هستم و مطمئن اگر خیلی اصرار داری بگیری بگیر ولی نمیخواد به کسی بگیم تا کسی چیزی نگفته

حرف شما درست  ولز بنظرت اگه قرار باشه با وجود یه نامه سلامت، باز هم بحث پیش بیاد و تهمتی زده ب ...

واسه اثبات ب اون اینکارو نمیکنی واسه مشکلاتی ک برات درست میکنه توراه دادگاه پاسگاه و ضایع نشدن حق و حقوقت اینکارو میکنی ک بخوام توضیح بدم خیلی طولانیه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه نداشتنش وقتی ک خدای نکرده زندگی توی این مسیر بیفته .بعدشم سر جم ۵دقه معاینست مگه ب کجای ادم برمیخوره بگیره بزاره کنار احتیاط شرط عقله .هممون تو خونمون از شناسنامه کپی میزاریم واسه احتیاط یهو لازم میشه ببریم اونوقت همچین مسئله ای رو کوچیک بشمریم ک دیگه قابل بازگشتم نیست؟