2777
2789
عنوان

بچها شب عروسی گل ببینیم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 103 پست
رفتم برای امروز نوبت گرفتم وای رفتم پیش دکتر بگم چی؟؟ روم نمیشه

برو بگو گواهی میخوام.خیلی راحت.ولی به نظرم با مادرت برو.رواون برگه مهر دکترمیخوره هیچکس نمیتونه حرف اضافه بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر از رسمای چرت و پرت نداشتیم  من خونریزی هم نداشتم  فکر کنم اگه همچین موردی برای ...

منم نداشتم

رسم دستمال هم داشتیم

همسرم دستش رو‌زخمی کرد 

و یه دستمال ساختگی درست کردیم و دادیم به مامانش

در طول ۱۷ سال زندگی مشترک هم یک بار نگفته چرررررااااا اون شب من خون ندیدم یا منت بزار بگه من اون کار رو‌کردم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
رفتم برای امروز نوبت گرفتم وای رفتم پیش دکتر بگم چی؟؟ روم نمیشه

بگو اومدم گواهی سلامت بگیرم کارت ملی ی قطعه عکس باهات باشه شوهرتم بغلت باشه وگرنه فکر بد میکنن راجبت .توی نامه ای ک میده تاریخو ساعت و مهر حتما باید بزنه .باید بنویسه کاملا سالمه و از چ نوعیه مدلشم بنویسه و اینکه ارتجاعی هست یانه برای من اینجوری بود 

منم نداشتم رسم دستمال هم داشتیم همسرم دستش رو‌زخمی کرد  و یه دستمال ساختگی درست کردیم و د ...

اخه عزیزم همه اینطوری نیستن .خیلیا شوهراشون رفتن دنبال عوضی بازیشون نامه ی دعوا راه انداختن گواهی سلامتم پاره کردن و ابروی زنه رو بردن و تهدید و بخشیدن مهریه و هزارتا بلا بوسیله همین برگه ک نگرفتن یا گرفتن دم دست شوهره بوده پیدا کرده .تو دعوا ک حلوا خیرات نمیکنن همه هم ک باشعور و خداترس نیستن 

وای من نمیدونستم گل چیه تازه فهمیدم🥲

البته خانواده همسر من در این حد شعور داشتن که تو این چیزا دخالت نکنن..

اما من بعد از چندین دفعه، بازم خونریزی داشتم

من باید تو دوران قدیم بدنیا میومدم

میتونستم یه محلو گل بدم🤣🤣

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
اخه عزیزم همه اینطوری نیستن .خیلیا شوهراشون رفتن دنبال عوضی بازیشون نامه ی دعوا راه انداختن گواهی سل ...

میدونم‌گل دختر خودم صفحه دوم به استارتر پیشنهاد گواهی سلامت رو دادم و‌گفتم حتما شوهرت رو با خودت ببر

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
حواستو خیلی خیلی جم کن .۱تنها نرو .۲ب مادرت بگو ولی با مادرت نرو باشوهرت برو هرجوریه تحت هیچ شرایطی ...

یا خدا حس میکنم جنایی شدا🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حالا یه گواهی بره بگیره با همسرش ،این سخت گیری ها چیه 

حالا آنقدر هم بدبین بودن خوب نیست، دارید اسی را حساس میکنید و تو زندگی مشترک هزار تا مساله مثل بکارت هست ک اگه خانواده شوهر بخوان حرف دربیارن خیلی قشنگگگگ میتونن این کار رو بکنن....آنقدر ثابت کردنم لازم نیست بنظرم

حواستو خیلی خیلی جم کن .۱تنها نرو .۲ب مادرت بگو ولی با مادرت نرو باشوهرت برو هرجوریه تحت هیچ شرایطی ...

واییییی چه دردوسریه😐

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
یا خدا حس میکنم جنایی شدا🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 حالا یه گواهی بره بگیره با همسرش ،این سخت گیری ها چیه ...

انچه ک شرط گفتن بود گفتیم همشون تجربه بود و اتفاق افتاده .حالا هرکسی میل خودشه .بشدت دیدم ک شده اسباب دعوا و ابرو بردن و تهدید و کثافت کاری مردا و پیچوندن مهریه و هزارتا داستان .