2777
2789
عنوان

بازم رد شدم

207 بازدید | 11 پست

بار ۴بود تو شهری ازمون دادم و رد شدم مشکل اینه نمیتونم راه بندازم کلاجش خیلی بالاست نه فقط من همه این مشکل و دارن با اون ماشین اما منو فورا پیاده میکنن چی بگم به شوهرم  خسته شدم دیگههههه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
قبلش با شوهرت تمرین کن استرس هم نگیر  توکل کن به خدا ان شا الله قبولی

خیلی تمرین کردم  میگه عالی هستی  مشکل ماشین ازمونه  که کلاجش بالاست و گازشم  زیاده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تمرین کردم  میگه عالی هستی  مشکل ماشین ازمونه  که کلاجش بالاست و گازشم  زیا ...

ماشین آزمون ماله آموزشگاهه دیگه ، برو صحبت کن و روز قبل از امتحان یه جلسه تمرینی بردار با همون ماشین . انقدر باهاش تمرین کن تا قلقش دستت بیاد

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ماشین آزمون ماله آموزشگاهه دیگه ، برو صحبت کن و روز قبل از امتحان یه جلسه تمرینی بردار با همون ماشین ...

مگه میدن  اون ماشین و!!!!شوهرم میگه عمدا  کلاجشو بردن بالا  افسرم انقدر بداخلاقه  مهلت نمیده سریع رد میکنه بعدم گفت ۶ماه محرومت میکنم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

عزیزم ناراحت نشو ولی باید به یه سطحی از مهارت برسی که پشت هر ماشینی بشینی راحت راش بندازی.

افسر که قبول نمیکنه این کلاجش بالاست اون پایینه بهانه ست.

اگر مقدوره با ماشنهای مختلف تمرین کن

پدرت

پدرشوهر

خواهر یا برادر

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
مگه میدن  اون ماشین و!!!!شوهرم میگه عمدا  کلاجشو بردن بالا  افسرم انقدر بداخلاقه &nbs ...

چرا محرومت کنه 6 ماه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم ناراحت نشو ولی باید به یه سطحی از مهارت برسی که پشت هر ماشینی بشینی راحت راش بندازی. افسر که ...

ماشینا همه کلاجش تا نصفست این  واقعا بالا اوردن  من دیدم نقرات قبلی هم به سختی راه انداختن بعدم قلق هر ماشین و چند بار بشینی پیدا میکنی من که با صدتا ماشین رانندگی نمیکنم  والا مربیم راضیه  ازم  میگه تنها کسی هستی که میشینی میدونم تسلط  داری

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
گفتم  اجازه بدین  پارک  کنم  گفت وقتمو میگیری برو والا محرومت میکنم

همینجوری یه چیزی گفته ، نگران نشو .

فقط یه افسر میاد برای آزمون ؟ معمولا چندنفرن و هر هفته یکیشون میاد، بپرس اگه افسر دیگه ای بود با اون بری . 

برای ماشین هم بپرس از مربیت که ماله کیه ماشین آزمون و چطوری میتونی باهاش تمرین کنی . مربی ها معمولا اطلاعات خوبی دارن ، بهت میگه با کی حرف بزن یا چیکار کن 

همینجوری یه چیزی گفته ، نگران نشو . فقط یه افسر میاد برای آزمون ؟ معمولا چندنفرن و هر هفته یکیشون م ...

مشکل من راه انداختن  ماشینه  بقیه رو بلدم  خیلی خوب زیادهم تو شهر میشینم  حالا باید بگم  اگه شد همین کارو بکنم فقط خستم  واقعا از ازمون  و رد شدن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔