2777
2789

بچها نامزدم سربازه

بعد شیفتش هشت صبح به بعده

بعدازظهرا همیشه میخابه شبا بیدار میشه ساعت دوازده یک نهایت دو میاد همیشه 

دیروزم بعدازظهر ساعت سه و نیم اف شد

تا سه شب منتظر موندم گفتم شاید شام میخوره الان میاد شاید کار داره دو دیقه دیگه میاد

ولی نیومده تا الان و هرلحظه نگرانی و استرسم بیشتر میشه معدم تو دهنمه قلبم درد گرفته از استرس:((نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده به خدا دارم میمیرم

نمیدونم کجاست و چرا نمیاد و از این بی‌خبری دارم میمیرم دارم روانی میشم

کلا بقیه زوز هم پیام نمیده؟

پیام معمولی بده

شاید نتش تموم شده

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست نگرانم چرا نیومد امشب خب:( میدونم شیفت نیست و این ساعت کادری رفت و آمد نمیکنه که بگم ...

شاید از خستگی خوابش برده 

تو وضعیتت بودم 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
ببین خیلی فشار روشونه واقعا سعی کن درک کنی 

ببین هرشب اخرشب میاد چون بیکار و کسی نیست بهشون گیر بده برای گوشی

نتونه بیاد پیام میده میدونه من چجوریم

دارم میمیرم دگ از نگرانی:(

شاید از خستگی خوابش برده  تو وضعیتت بودم

میگم دیگه

ساعت سه و نیم اف شد

و چون هر روز این ساعت میخابه گفتم حتما خوابیده اخرشب میاد

دگ هر ساعتی خابیده باشه تا الان بیدار شده دگ:(

از الان اینطوری استرس داشته باشی چند وقت دیگه سلامتیت جدا به خطر میوفته .تماس نگرفتن نامزدت هزار تا ...

بخدا دست خودم نیست

هرشب میاد خب امشب کجاست که نیومده این بی خبری داره منو میکشه

بخدا میخوام با خیال راحت بگیرم بخوابم ولی نمیتونم خیلی نگرانم و استرس دارم:(

نترس هیچی نیست من داداشم سربازه الاندرفت پادگان

گاهی اوقات پیش میاد داداش منم دیروز دیر امد خونه

شاید نزاشتن بیاد یا گوشیش خراب شده 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

نترس هیچی نیست من داداشم سربازه الاندرفت پادگان گاهی اوقات پیش میاد داداش منم دیروز دیر امد خونه ش ...

نه اصلا یه شهر دیگست نمیاد خونه

هرشب میومد باهم حرف بزنیم ولی امشب نیومده گوشیشم روشنه نه خراب نیست

دوتا گوشی داره:(