نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستیعاشق"[صدات،خندههات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)