2777
2789
عنوان

واقعااین بشره آدمه چیه...

311 بازدید | 26 پست

هروقت با رلم بحثمون میشد پیام نمیدادیم و تا۳روزتحمل میاوردم پیام و زنگ نزنم بعداوت ب ی بهونه زنگ و پیام میدادم اشتی همیشه سر۳م روز بلاکم میکرد

دوباره بازبحث ۳روزپیام ن اون ن من ندادیم و بعد۳روزبلاک و بهش گفتم رفتارایعنی چی ک چی بلاک میکنی بعدمیگه اک بلاک نکنم ک ب خودت نمیای و یکم باید بترسی

حالاباز امروز 3روز شد رفتم باشگاه بلاک نبودم تایگ برگستم دسشه رفتم دیدم بلاکم دیگ منم مث قبل ن زنگ ن پیام ندادم میدونم ازعمداینکارو کرده ک بازبحرف بیام برم سمتش من پیش قدم شم ک  عمرااااا

دیگه این توبمیری ازون توبمیریا نیس

واقعاچکارکنم اون خودش ب زبون بیادبفهمه مقصره.

خودش پاپیش بزاره

و دلیل بلاک چیا بنظرم خودم طرف ازلج و سوزش

اقابگیدچیکارکنگ خودش پیش قدم شه بترکه

خدایاشکرت...❤️

بی دلیل بلاک میکنه ؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی دلیل بلاک میکنه ؟

خب مابحث لفظی پیش اومد بینمون ن خدافظی ن کات تازه گفتم بای بدش اومدگفت چرابای بای چرا گفتی چ دلیل داره بگی میترسه جداشم از طرفی اینجورمیکنه ک مطمعنم بازمن برم سمتش و شروع کننده باشم

خدایاشکرت...❤️

بحرف میادخودش؟؟من بلاک نکردم ک بفهمه برام مهم نیس و اصن مهم نیس ک کرده یا ن اون

اره چندروز دیگه دوباره میاد.

میدونی چرا؟

چون میدونه هروقت بخواد بعدهرکات برگرده توهستی

مطمعنه ازبودنت 

ولش کن دیگه رفت درم پشت سرش ببند اینا ارزش هم کلام شدنم ندارن.

ما همسن تو بوديم داشتيم لي لي و وسطي بازي ميكرديم . بچه ها كه برن رل بزنن همين ميشه . به فكر نون ( ش ...

مگه چند سالشه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اره چندروز دیگه دوباره میاد. میدونی چرا؟ چون میدونه هروقت بخواد بعدهرکات برگرده توهستی مطمعنه ازب ...

دقیقا هربارقهر و اشتی کردیم من پیش قدم شدم دیگه مطمعن شده هرکارکنه بازمیرم و دیگه دارم رو خودم کارمیکنم نرم سمتش ادم شه ب خودش بیاد

میدونه ازبلاک و جدایی بدم میاددلم نمیادمداشیم دقیقا دس رو نقطه ضعفام میزاره..اگ میخاس جداشع همون روز اول بلاک میکردازعمددیرکرده ک بازبرم سراغش

خدایاشکرت...❤️

دقیقا هربارقهر و اشتی کردیم من پیش قدم شدم دیگه مطمعن شده هرکارکنه بازمیرم و دیگه دارم رو خودم کارمی ...

ابجی جان بازیت بازیش گرفته باهات..

اومد سرسنگین باش تواصلا شروع کننده چت نباش

پسرا هرچیزی رو به سختی به دست بیارنو دوستدارن.

دست نیافتی باش❤

ابجی جان بازیت بازیش گرفته باهات.. اومد سرسنگین باش تواصلا شروع کننده چت نباش پسرا هرچیزی رو به سخ ...

همینکارو میکنم حتی شده۱۰سال پیام نمیدم ادم شه

چجورسنگبنی ک ب خودش بیاد چ رفتاری بنظرت

خدایاشکرت...❤️

همینکارو میکنم حتی شده۱۰سال پیام نمیدم ادم شه چجورسنگبنی ک ب خودش بیاد چ رفتاری بنظرت

بی محلی کن.. یه مدت پیامشو کوتاه جواب بده.. بزار بدونه که تو بازیچش نیستی بدونه که بودو نبودش واست فرقی نداره.. اصلا بهش پیام نده تا خودش بیاد.

بی محلی کن.. یه مدت پیامشو کوتاه جواب بده.. بزار بدونه که تو بازیچش نیستی بدونه که بودو نبودش واست ف ...

چشم همینکارو میکنم دمت گرم ازراهنمایاخوبت لبت ابدی خندووون دخترخوش قلب..س بااین حساب برمیگرده

خدایاشکرت...❤️

يك كلام ختم كلام . پسري كه همچين رفتاري داره ديگه شور و شوق روزهاي اول آشنايي رو نداره . مطمئنم خودت تو ناخودآگاهت اينو ميدوني . ولي نميخواي باور كني . واقعيت همونه كه ته ذهنت تا مياد نميخواي حتي بهش فكر كني . مطمئن باش بدش هم نمياد براي هميشه كات كنيد . منتها تو هر بار برميگردي و اون هر بار قهر ميكنه . الكي ميگه ميخوام به خودت بياي . قصدش فقط اينه كه جوري كات كنه كه دلت زياد نشكنه و بري . پسري كه عاشقت باشه براي رسيدن بهت لا اقل 2 بار پيشنهاد ازدواج ميده . اوني كه ميگه من ازدواج نميكنم كاملا مشخصه ته دلش عشق نيست . من ميگم يه مقدار پا گذاشتن رو دلتو ياد بگير . اشگال نداره . اين بار هم تو پا پيش بزار و اشتي كن . ولي اولش 2 روز يه بار 5 دقيقه باهاش حرف بزن . بعد 3 روز يه بار و 4 روز يه بار و 5 روز يه بار و ... . كم كم محبت و وابستگي خودتو كم كن و وقتي تحملش برات راحت تر شد كات كن .