2789
عنوان

عکس

235 بازدید | 12 پست

اگر از کسی که دوستش دارید یا داشتید کلی یا تعدادی عکس داشته باشید ولی خودشو دیگه نبینید اون عکسها رو نگه می‌دارید و هر از گاهی نگاه میکنید یا خیلی راحت میزنید حذفشون میکنید؟ منظورم فقط جنس مخالف نیست ها‌. مثلا دوست صمیمی تون که دختره و دیگه قطع رابطه اید هم می‌تونه مشمول موضوع این تاپیک باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب ترجیح میدم نگه دارم اگه امکانش باشه اما یه وقتایی میدونی نمیشه نگهشون داشت مجبوری پاک کنی 

چرا نمیشه؟ یعنی خودت دوست داری نگهشون داری اما معذوریتی چیزی باعث میشه بخوای حذف کنی؟

اون وقت تا کی دلت میخواد عکسهای اون فرد رو نگه داری؟ تا آخر عمر مثلا؟ 

به نظرت چند درصد آدمهایی که یکی رو دوست دارن و ازش عکس دارن عکسها رو نگه میدارن؟

خب ترجیح میدم نگه دارم اگه امکانش باشه اما یه وقتایی میدونی نمیشه نگهشون داشت مجبوری پاک کنی 

و دیگه اینکه چرا ترجیح میدی نگه‌ داری؟ میشه بگی؟ این صرفا یه نظرخواهیه

به نظرم آدمایی که مخفی کاری بلدن بتونن نگه دارن اما من نمیتونم بخاطر همون زدم پاک کردم که داستان نشه ...

آخی. خوب ولی ناراحتت میکنه احتمالا. شاید بهتره که پاک کردی

آخه الان پشیمونم که پاکشون کردم دلم میخوادشون

الهی. چی بگم عزیزم. اما فکر میکنم کار درستی کردی. به نظرم عاقلانه تره. 

من خودم خوشم نمیاد آدمهایی که عکس دیگرانو نگه میدارن انگار باعث میشه بیشتر توی گذشته زندگی کنن که خوب نیست

درباره خودم تا حالا عکس کسی رو نگه نداشتم حتی عکس دوستهای دوران دبیرستانمو که اردو می‌رفتیم دوستشون داشتم حذف کردم اما یه خواستگار بود همین چند وقت پیش سنتی اومده بود خیلی علاقمند و وابسته شده بود توی مراحل رفت و آمد خونوادگی و چند تا عکس متوجه شدم از توی لپ تاپم یک بار که مامان بزرگم توی مهمونی ازش خواسته بوده براش یه کار کامپیوتری انجام بده کپی کرده توی گوشیش. الان همش فکر میکنم نکنه نگهشون داره. به نظرت همچین کاری میکنه؟ نمی‌دونم چطوری باید بفهمم ولی دلم میخواست رک میگفتم کاش حذف کنید 

دلیلش چی بود که قبلاً پاک میکردی حالا نه؟

چون شده با خودم گفتم کاش مثلا اون عکسمو با دو تا دوست نوجوونیم پاک نمیکردم انگار یه چیزی از گذشتم نیست شده.کلا این چند ساله به عکس علاقه پیدا کردم. ولی خاطره بازیه دیگه. 

نگهشم داره خودشو اذیت میکنه اگه تو بهش جواب رد داده باشی

به نظر شما چقدر امکان داره حذف کنه کلا اینجور آدما مخصوصا آقایون چقدر امکان داره حذف کنن؟

آره جواب رد دادیم و متاسفانه همین دیروزم دوباره رفته سراغ بابام شرکت و پیگیری کرده دیگه نمی‌دونم به چه زبونی باید گفت نه