2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعیین جنسیتش قطعی مگه نیست؟؟

قطعی هست وای احتمال این که باردار بشی برای خانمی که مشکل باروری نداره ۶۰ الی ۷۰ در صد. 

یعنی از هر صد خانم ۶۰ الی۷۰ نفر باردار میشن 

منم دوس دارم انجام بدم ولی واقعا دودلم بیشتر میترسم برای خودم و بچه ضرر داشته باشه. عوارض و کوفت زهرمار 😢

قطعی هست وای احتمال این که باردار بشی برای خانمی که مشکل باروری نداره ۶۰ الی ۷۰ در صد.  یعنی ا ...

منم دلم میخواد انجام بدم مشکل ناباروری ندارم فقط بخاطر تعیین جنسیتش ولی بدجور توی شکم حس میکنم اینکار برای من دخالت توی کار خداست💔

اره 

عزیزم خواهش میکنم  پیام منو با دقت بخوننن

من همین ماه قبل یه آی وی اف ناموفق داشتم با ۲۲ سال سن علت اصلی آی وی افم هم تعیین جنسیت بود یعنی میشد گفت مشکل بخصوصی نبود و میشد اگه حوصله به خرج داد به طور طبیعی باردار شد کلا ۱۰ تا فولیکول بود که شد ۸ تا تخمک و در نهایت ۴ تا جنین  شد این در حالی بود که بهم گفته بودن با اینکه تعداد تخمکم کمه اما کیفیت تخمکابخاطر سن پایین عالیه من حتی همسرم هم مشکلی نداشت و کلا ۴ تا از ۸ تا تخمک من به مرحله ی تزریق اسپرم رسیدن و بقیشون بخاطر سایز کم و یا پوچی از بین رفتن اما هر ۴ تا تخمک جنین شدن با کیفیت عالیییی که 2 تا پسر و ۲ تا دختر شد بعد از چند ماه دارو خوردن ضخامت آندومترم برای انتقال مناسب شد و ۲ تا پیرو برام انتقال دادن دکترم گفته بود که ۶۵ درصد بخاطر وضعیت مناسب و کیفیت مناسب مثبت میشه آی وی افم تا ۱۳ روز بعد از انتقالم که همه ی علائم بارداری رو داشتم اما تستم و آزمایشم منفی شد و یه حالی بدتر از مردن پیدا کردم نزدیک ۱۰۰ ملیون هزینه و کلی آمپول و درد و اشک که آخرش هیچ شد 

این یه مسیر خیلییی سخته که اگه خدا نخواد تهش جز غم چیزی نداره اگه فکر می‌کنی که خیلی برات مهمه باید قبلش یه کیف پر پول برداری و یه کفش آهنین پات کنی چون احتمال هر چیزیییی هست بودن خانمهایی که با تخمک خیلییی بیشتر از من اصلا براشون جنین پسر تشکیل نشد و برای خیلی ها هم حتی انتقال چهارم  هم مثبت نمیشد  

منم دلم میخواد انجام بدم مشکل ناباروری ندارم فقط بخاطر تعیین جنسیتش ولی بدجور توی شکم حس میکنم اینکا ...

منم این حسو دااارم زیاد 😢

شما چن تا بچه داری. چه جنسیتی میخای  

عزیزم خواهش میکنم  پیام منو با دقت بخوننن من همین ماه قبل یه آی وی اف ناموفق داشتم با ۲۲ سال س ...

چقدر ناراحت کننده بود 

بعضی وقتا میگم شاید طبیعی باردارشدم جنسیت دلخواهم شد. اما نمیخام ریسک کنم. نمیدونم واقعا چیکار کنم.   

چقدر ناراحت کننده بود  بعضی وقتا میگم شاید طبیعی باردارشدم جنسیت دلخواهم شد. اما نمیخام ریسک ک ...

آره عزیزم توکل بخدا بهترین راهه شاید باورت نشه اما ما روز انتقال مدارک رو جا گذاشتیم و همسرم رفت مدارک رو بیاره مسیرمون هم از کلینیک دور بود مدام منو تحت فشار گذاشتن که اگه همسرت نرسه عمل کنسل میشه منم به همسرم زنگ زدم که ببینم کجاست که همون لحظه صدای خیلییی بد تصادف اومد و گوشی خاموش شد بخدا تا بهم زنگ بزنه مردم و زنده شدم بنده خدا تصادف کرده بود اما اون روز ما انتقال دادیم اما یچیزی بهم میگفتی اینا بی حکمت نیست بعد بهم گفت که همه میگفتن شانس آورده از اون صحنه جون سالم بدر برده

آره عزیزم توکل بخدا بهترین راهه شاید باورت نشه اما ما روز انتقال مدارک رو جا گذاشتیم و همسرم رفت مدا ...

عزیزمم انشالع هر چی به صلاحمون پیش بیاد 

راسی شما بچه داری ؟

چون برای بچه ی اول ای وی اف تعیین جنسیت نمیکنن 

من ی دختر دارم دلم میخاد ی پسرم باشه و دیکه بچه نیارم 

عزیزمم انشالع هر چی به صلاحمون پیش بیاد  راسی شما بچه داری ؟ چون برای بچه ی اول ای وی اف تعیی ...

نه عزیزم ندارم کلینیک های خصوصی مثل مام برای بچه ی اول هم انجام میدم من و همسرم جفتمون برادر نداریم برای همین خیلی مشتاق بودیم اما برای شما که یه دختر داری رویان هم با نصف همین هزینه انجام میده اما انشالله اگه افتادی توی این راه اول به خدا توکل کن و بعد هم اصلا به خودت سخت نگیر تا راحتتر بگذره و ما امید نشو خیلی ها هم هستن که با پانکچر و انتقال اول مثبت میشن 

منم این حسو دااارم زیاد 😢 شما چن تا بچه داری. چه جنسیتی میخای  

من الان ی دختر ۶ ساله دارم الانم باردارم جنسیت هفته دیگ مشخص میشه دختر باشه پسر میخوام،پسرم باشه ۲ تا دختر میخوام🤣بنظرم ی دونه پسر ۲ تادختر عالیه شما چطور؟

نه عزیزم ندارم کلینیک های خصوصی مثل مام برای بچه ی اول هم انجام میدم من و همسرم جفتمون برادر نداریم ...

متوجه شدم عزیزم مرسی بابت راهنماییت ❤️ 

انشاله شما هم صاحب ی نی نی خوشگل و سالم و پسر بشید 😍