عزیزم خواهش میکنم پیام منو با دقت بخوننن
من همین ماه قبل یه آی وی اف ناموفق داشتم با ۲۲ سال سن علت اصلی آی وی افم هم تعیین جنسیت بود یعنی میشد گفت مشکل بخصوصی نبود و میشد اگه حوصله به خرج داد به طور طبیعی باردار شد کلا ۱۰ تا فولیکول بود که شد ۸ تا تخمک و در نهایت ۴ تا جنین شد این در حالی بود که بهم گفته بودن با اینکه تعداد تخمکم کمه اما کیفیت تخمکابخاطر سن پایین عالیه من حتی همسرم هم مشکلی نداشت و کلا ۴ تا از ۸ تا تخمک من به مرحله ی تزریق اسپرم رسیدن و بقیشون بخاطر سایز کم و یا پوچی از بین رفتن اما هر ۴ تا تخمک جنین شدن با کیفیت عالیییی که 2 تا پسر و ۲ تا دختر شد بعد از چند ماه دارو خوردن ضخامت آندومترم برای انتقال مناسب شد و ۲ تا پیرو برام انتقال دادن دکترم گفته بود که ۶۵ درصد بخاطر وضعیت مناسب و کیفیت مناسب مثبت میشه آی وی افم تا ۱۳ روز بعد از انتقالم که همه ی علائم بارداری رو داشتم اما تستم و آزمایشم منفی شد و یه حالی بدتر از مردن پیدا کردم نزدیک ۱۰۰ ملیون هزینه و کلی آمپول و درد و اشک که آخرش هیچ شد
این یه مسیر خیلییی سخته که اگه خدا نخواد تهش جز غم چیزی نداره اگه فکر میکنی که خیلی برات مهمه باید قبلش یه کیف پر پول برداری و یه کفش آهنین پات کنی چون احتمال هر چیزیییی هست بودن خانمهایی که با تخمک خیلییی بیشتر از من اصلا براشون جنین پسر تشکیل نشد و برای خیلی ها هم حتی انتقال چهارم هم مثبت نمیشد