2777
2789
عنوان

آقایون پیج هم حتما نظرشونو بگن

106 بازدید | 8 پست

نظرتون در مورد مردی که خونه رو ترک می‌کنه بخاطر خرجی ندادن و ده روزه رفته خونه مادرش چیه ؟ هیچ دعوایی نداشتیم تا اینکه شهریه مدرسه پسرمو نداد و آبروی من داشت می‌رفت تو مدرسه و مجبور شدم قرض کنم وقتی برگشتم گفتم چرا اینجوری کردی؟ تو گفتی پول واریز میکنم باز زنگ‌زدی از مامانت قرض کنی! حالا بماند که مامانش با کمال وقاحت زنگ زد به من که کار کن خرج بچتو بده ...خلاصه اول جواب نداد بعدشم گفت من با خودم مشکل دارم بعدشم رفت از خونه بیرون آخر شب اومد خوابید منم فردا صبحش گفتم پاشو برو دنبال زندگیت دیگه خستم کردی واقعا حس تنفر داشتم ازش و خیلی راحت رفت دوش گرفت و رفت!!! پنجم موعد اجاره خونمو واقعا اگه اونم پرداخت نکنه میرم شکایت میکنم برای نفقه تو این سالها هر جوری تونست جلوی کار کردن و پیشرفت منو گرفت الان برای خرجی خودمو پسرم طلا فروختم یک کلاسم ثبت نام کردم که ایشالا بتونم هر چه زودتر به درآمد برسم 

واقعا نظرتون چیه در مورد همچین مردی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی مسوولیت مرد بی مسوولیت هم تحملش سخته 

خیلی دیگه توانشو ندارم باور کن الان نیست برام مهم نیست اصلا نبودنش ، فقط نگران پسرمم برام دعا کنید زودتر به درآمد برسم آینده ی پسرم خراب نشه

خیلی دیگه توانشو ندارم باور کن الان نیست برام مهم نیست اصلا نبودنش ، فقط نگران پسرمم برام دعا کنید ز ...

ایشالا عزیزم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

واقعا فقط می‌خوام نباشه دیگه تو زندگیم احساس میکنم بعد از این بودنش تو زندگیم فقط تحقیر خودمه

چه میشه کرد شاید واقعا تو این گرونی از پسش بر نمیاد ولی در کل حرکتش زشته مگه بچه اس رفته قهر