2821
2789
عنوان

ضعف شوهرم

544 بازدید | 22 پست

دوستان قراره برم پیش مشاورهم،ولی قبلش تاجای امکان راهنماییم کنید،

شوهر من برای من خیلی خوبه درحدعالی ولی ی مشکل بزرگ باهاش دارم اونم اینکه،تعامل اجتماعیش افتضاحه من خجالت میکشم از حرف زدنش تو جمع همرو کوچیک میکنه یا حرفای عجیب میزنه که نشون میده اون ادم بی ادبه بهشم بگم اونطورباش بهش برمیخوره و درست برخورد نمیکنه شمابگید من چیکار کنم،مثلاتوجمع مث توخونه که بامن حرف میزنه هست

هرچه دادم به اوحلالش باد
هرچه دادم به اوحلالش باد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اه نگو شوهرمنم بعضی وقتا عقل از سرش میپره باصاحب خونه داشت تلفنی سر تمدید حرف میزد گفت یه دختر کوچولوهم بدنیا اومده صاحب خونه میانسال ۵۰ ساله گفت خداحفظش کنه شوهرم میگه قسمت شماهم بشه ان شاالله 

طرف بچه داره ها

انقدربدم اومد بهشم میگم دهنشو کج میکنه ادای منو درمیاره واقعابدم میاد

عشقم پسرم و دخترم

مثلاً چی میگه مثال بزن 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
اه نگو شوهرمنم بعضی وقتا عقل از سرش میپره باصاحب خونه داشت تلفنی سر تمدید حرف میزد گفت یه دختر کوچول ...

مال من زیادی اسگل میزنه این که خوبه

هرچه دادم به اوحلالش باد
مثلا مهم نیست طرف ناراحت بشه حرفشو میزنه،ازسادگیم هست ی جوریه همش من ازحرف زدنش خجالت  میکشم&nb ...

نامزد منم همچین مشکلی داشت

من با صبر و حوصله چند وقت بعد اون موضوع براش هی توضیح میدادم فلان حرفت میتونست اونجوری هم برداشت بشه. بعد یه مدت بهم میگفت تو فن بیانت بهتره. دیگه کمکم روش اثر گذاشتم انقدر حرف زدم، پست های اینستا و تلگرام فرستادم و.... هنوزم مثل من نیست ولی خیلی بهتر شده

مودب بود ها ولی رک بود و گاهی واقعاً مردم بهشون بر میخورد 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
نامزد منم همچین مشکلی داشت من با صبر و حوصله چند وقت بعد اون موضوع براش هی توضیح میدادم فلان حرفت م ...

من میگم بهش اشتبابرداشت میکنه و بدش میاد ی جوریه

هرچه دادم به اوحلالش باد
من میگم بهش اشتبابرداشت میکنه و بدش میاد ی جوریه

خب چون مردا مغرورن و عین پسر بچه بهشون برمیخوره باید هی با لحن خوب گفت و نباید حس کنن داریم ایراد میگیریم

البته اگر انتقاد پذیر باشه جواب میده ها وگرنه که هیچی.

اگر انتقاد پذیر باشه میتونی بگی «فلانی که اینجوری باهاش حرف زدی به نظر بهش برخورد، البته من که میدونم تو منظوری نداشتی اون بد فهمیده ولی اگر فلان جور میگفتی بهتر بود»

خب چون مردا مغرورن و عین پسر بچه بهشون برمیخوره باید هی با لحن خوب گفت و نباید حس کنن داریم ایراد می ...

اون میگه مهم نیستبدفک کنه،الان ی تصمیم گرفتم،بهش پیام دادم فردامیرم کلاس فرزندپروری ازین ورم پیش مشاورنوبت گرفتم گفتم وقتی برگشتم میگم تو کلاس گفتن باید بخاطرتربیت بچه اینطوررفتار کنی و او رفتارای غلطو حذف کنی،بنظرت این جواب میده؟

هرچه دادم به اوحلالش باد