2777
2789
عنوان

ممکنه کمکم کنید

107 بازدید | 20 پست

شوهرم قبل ازدواج چون من بشدت ب خانوادم مادرم وابسته ام با شوهرم طی کردم من ی ماه هر سال میرم خونه مادرم و برمی‌گردم مادرم و خانواده بخاطر شرایطشون نمیتونن بیان شهرستان منو ببینن بخاطر همین خودم سالی یکبار میام میبینمشون میرم خانما ک میگن ی ماه زیاده من چون قبلش با شوهرم حرف زدم و قبول کرده و منم بشدت ب خانوادم وایستم پس نگید ی ماه زیاده 

والا خودش قبول کرد 

امروز سه هفته اومدم شهر خودمون از اول بد اخلاقیاش شروع کرد از همون روز اول الآنم زنگ زده چرا نمیای بسه چخبره گفتم خوب ما قبل ازدواج باهم هماهنگ کردیم من سال یکبار برم ی ماه بمونم گفتی باشه الان میگه بهم دیگ نمیخاد برگردی بمون برای همیشه ، یا میگه ی هفته فقط بمون برگرد تازه ی روز میرم ی روز برگشتمه ، خدایی اگه خودش قبل ازدواج قبول نمی‌کرد حق داشت ولی خودش گفت طوری نیست الان این بهونه بخاطر ظرفا کثیف و غذا آقاست البته قبل ازدواج مجردی زندگی می‌کرده و شام و ناهار پای خودش بوده پس الان نباید سختتش باشه ولی میگه شام و ناهارم  نمی تونم و ظرفا فلاان خدایی زن از شهرستان نگیرید وقتی فقط امر امر شماست و ما زنا برده هستیم ک نتونیم خانوادمون ببینیم حتی اما خودش همش با خانوادش در ارتباطه همیشه ... 

اینم بگم مردی ک بخواد برای ی ماه نبودن من خیانت کنه بره بکنه مهم نیست اینقدر سست باشی وقتی منم باشم پس حتما همین کارو می‌کنه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب الان شرایط جامعه عوض شده گلم 

مگه من چند بار زندگی میکنم چقدر زندم ک حق دیدن خانوادم نداشته باشم 

ما زنا چقدر باید خفت بکشیم و امر امر شوهر باشه بخدا دیگه از غرغر کردنش بردیم خودم

عزیزم به نظرت چرا همسرت ازدواج کرده و حاضر شده هزینه های زندگی رو گردن بگیره گلم ؟؟

والا خودش گفت مشکلی نیست برو خانوادت ببین چرا از روز اول قبول کرد ؟از اول می‌گفت ن نمیتونم میگفتم بسلامت والا منم خواستگار کم نداشتم

عزیزم برو خداتم شکر کن که اومده سراغ خودت و زنگت زده که بر گردی 

حالا بیای پیشش بهات شرط میبندم اخلاقش خوب بشه 

همه مردا این طورین گلم 

ندیدی تو پریودی چه قدر اخلاقشون گند میشه 

آخه این حس ها رو که نمیشه با قانون و قول و قرار قبل از ازدواج جلوشو گرفت گلم 

بیا بچسب به شوهرت و زندگیت گلم 

خدانکنه همین ولت کنه باور کن خانواده برای آدم تره خورد نمی کنن 

باورت نمیشه فردا امتحانشون کن تا بشناسیشون

حالا تهمت نمیزنم اما  

اکثرا همین طورین گلم 

2829
2828