adamsdarchini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 عنوان سکه پارسیان اره یا نه؟ 39 بازدید | 6 پست سلام برای زمانی که۵۰۰مثلا جمع میشه بری ۲۰۰سوت بخری خوبه بنظرتون ؟ 1402/06/01 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 بله خوبه.سکه پارسیان برای زمانی که پول کمی دستته و هر لحظه ممکنه الکی خرج بشه بهترین گزینه ست. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
adamsdarchini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 بله خوبه. سکه پارسیان برای زمانی که پول کمی دستته و هر لحظه ممکنه الکی خرج بشه بهترین گزینه ست. بعضی ها میگن ضرره اول اجرت بدی اخرش ازش بازم کم بشه
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 بعضی ها میگن ضرره اول اجرت بدی اخرش ازش بازم کم بشه آخه با پولی کم مثل 500 که کار دیگه ای نمیشه کرد.فکر نکنم پول اجرت بگیرن.به گمانم به ازای هر 100 سوت یه مبلغ کمی اضافه میشه.مالیات و ... هم نداره.موقع فروش هم بر اساس قیمت طلا و وزن سکه قیمتش مشخص میشه.برای دراز مدت گزینه خوبیه ضرر نداره. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
adamsdarchini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 آخه با پولی کم مثل 500 که کار دیگه ای نمیشه کرد. فکر نکنم پول اجرت بگیرن. به گمانم به ازای هر 100 ... درسته از ی طلا فروشی پرسیدم گفت هر چند سوت باشه ۸۰روش میکشمامت باز یجا پیدا کردم منصف تر بود
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 درسته از ی طلا فروشی پرسیدم گفت هر چند سوت باشه ۸۰روش میکشم امت باز یجا پیدا کردم منصف تر بود ... بله متاسفانه هرکی یه نرخی روش میزاره. بگرد از یه آدم منصف بگیر.فقط حواست باشه برند معتبر بگیر.مثلا ایرانیان.تهرانی؟ حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
adamsdarchini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 بله متاسفانه هرکی یه نرخی روش میزاره. بگرد از یه آدم منصف بگیر. فقط حواست باشه برند معتبر بگیر. مث ... باشه عزیزدلم حتمااره تهرانم