2777
2789
عنوان

مادر شوهر

514 بازدید | 46 پست

سلام.مادر همسر من خیلی اهل گشت و گذار هست و البته خیلی حسود .اوایل هر جا میرفتیم با خودمون میبردیم  ولی  الان نه.و ی مدت هم  ازش قایم میکردیم چون کافیه بدونه حتی مثلا من خونه خواهرم یا خاله ام که ی شهر دیگه است رفتیم مریض میشه و رفتارهای عجیب غریب از خودش بروز میده.

حالا دو هفته پیش با خواهرم اینا رفتیم شمال .اونا برامون جور کرده بودن  و با اینحال هم خودم هم همسرم بهش گفتیم که باهامون بیاد(خواهرم اینا مشکلی نداشتن که ببریمش) قبول نکرد و نیومد .حالا دیشب همسرم میگه بخاطر مامانم میخوام  ی شمال بریم سه روزه (از تبریز) .چون بیشتر از سه روز نمیتونه مرخصی بگیره .بهم گفت میای منم مجبوری گفتم باشه 

ولی از دیروز عصبی شدم . شما جای من بودین میرفتین؟

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

خوب میگم اگه میخواست دو هفته پیش میومد دیگه .الان تو سه روز دو روزش رو تو راه خواهیم بود منم که شاغلم خسته میشم

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگفتم خودت با مامانت برو، و گفتمم چندبار به شوهرم ولی نمیره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خوب میگم اگه میخواست دو هفته پیش میومد دیگه .الان تو سه روز دو روزش رو تو راه خواهیم بود منم که شاغل ...

الکی بگو مرخصی ندادن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

پدر همسرتون در قید حیاتن؟ حالا سه روزه دیگه عیب نداره برو . منم یه مادربزرگ دارم اینجوریه یعنی هرکی هرجا بره باید اینو ببره .گاهی میگه مدیونید بدون من سفر وتفریح برید 😁 

چون قبلش با شوهرت رفتی با مادرشم برو نظر منه

من ک شوهرم تاحالا مسافرت نبرده منو یبار بهش گفتم بریم گفت مامانم و خواهرمم ببریم!!!!

گفتم پس من نمیرم‌خودت باهاشون برو و واقعا هم نمیرفتم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک