2777
2789
عنوان

تب بالا چی کنم

758 بازدید | 34 پست

سه روزه پسرم تب داره هشت سالش بدن درد شدید سر درد چشم درد بردم دکتر دارو داد پروفن و دیفن و سفکسیم اصلا تغییر نکرده تبش سی و نه و نیمه بیارمش پایین فوش یه دو ساعت پایین بعدش میره بالا شیاف گذاشتم نشد پاشویه ام فایده نداره چی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه عفونت گلو یا گوش باشه یه دکتر دیگه ببرید

وای دقبقا هفته آخر سال قبل من بخلطر پایین نیومدن تب دختر کوچولوم بیمارستان بستریش کردن

چون همسر لجبازم دیر بردش دکتر 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیز دلم اگه عرق کاسنی شاتره داری مخلوط کن و‌پاشویه ش کن مرتب عرق کاسنی خالی هم خوبه 

خیار رنده کن و‌روی پیشونی و شکمش بزار 

دعای نور حضرت زهرا(س) رو حتما هم به گل پسرت بخون هم یکم به آب بخون و بده بخوره این دعا بسیار عالیه من بارها نتیجه ش رو دیدم 

به لطف خدا و کمک حضرت زود فروکش می کنه تب ش 

الهی زود زود خوب خوب بشه 

ببین راه اولش استا بعد پاشویه

اگه نیومد پایین پاشویه کن بعدش پروفن بده و پاشویه کن فقط پروفن با معده پر بهش بده

آخر سر تن شویه هست که من پسرم رو تو تب بالا میبرم حمام اول لختش نمیکنم که لرز نکنه اول دمای حمام رو اکی میکنم بعد میزارم تو وان آب بشینه یکم که تو آب بود سرو دستشم خیس میکنم کم کم تب میاد پایین فقط آب نباید سرد باشه آب ولرم باشه موهاش رو هم خیس نکن تو خود حموم هم  لباس تنش میکنم  بعد بهش مایعات میدم و میخوابونمش