2777
2789
عنوان

خدا بزرگتر...

64 بازدید | 3 پست

سلام

شاید خودم بیشتر از همه به این حرفا نیاز دارم، شاید مینویسم تا خودم هم بیشتر باور کنم، شاید دارم بلند بلند فکر میکنم، اما دوست داشتم شما رو هم سهیم کنم توی فکرام، اینکه خدا خیلی بزرگه، بزرگتر از همه آدمهایی که میشناسیم، بزرگتر از همه آرزوها و امیدهای ما، خدای ما، همون خدای حضرت مریم و حضرت محمد و امام حسینه، خدایی که بزرگترین آرزوی ما، براش کاری نداره، امشب برید در خونه اش، برید و باهاش حرف بزنید، از رازهای مگوی زندگیتون براش بگید و مطمئن باشید میشنوه، مطمئن باشید جواب میده، هرجایی گیرکردید، هرجایی محال بودن آرزوتون دلتون رو لرزوند، هرجایی گیر حساب و کتاب دنیا افتادید که آیا میشه یا نمیشه، یادتون باشه الله اکبر... خدا بزرگتره، بزرگتر از همه چیزو همه کس و هوامونو داره که رسم بزرگتری همینه.

حاجات همگی روا بخیر انشاالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

ممنون 🙂

خدا واقعا بزرگه 

کمکم کنه ،منو ببخشه و کمک کنه منم فراموش کنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا 

انشالله همتون حاجت رواشید 

میشه برامن دعا کنید امسال یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه🥲

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰