2777
2789
عنوان

بارداری دوم

489 بازدید | 41 پست

سلام

من تصمیم دارم باردار بشم.ولی ریزش مو دارم چندساله.میترسم بارداری ریزش موهامو بیشتر بکنه...بارداری اولم اصلا مشکل نداشتم ولی بعداز زایمان حالت موهام تغییر کرد و ریزش گرفت

سوالم اینه آیا ریزش مو در بارداری تشدید میشه؟

و اینکه کسایی که بچه دوم آوردن راضی هستن؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بچه دوم رو باردارم هفته دیگه زایمانمه الحمدلله راضی ام با اینکه خیلی دودل بودم

نمیدونم چرا تو بارداری هام به شدت ریزش موهام کم‌میشه!!!!با اینکه به خاطر بی‌حالی دیر به دیر میرم حموم 

ولی خب بعد زایمان یه دوره خیییلی میریزه 

از آلات تقویت کن خودتو

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من تو بارداری اولم ریزش نگرفتم،الان دومیو باردارم به غلط کردن افتادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تازه میگن مو براق و پرپشت میشه یعنی در واقع ریزش متوقف میشه 

ریزش تو دوران شیردهی هست بخاطر کمبود ویتامین تو بارداری بخاطر تجویز تقویتی ها اتفاقی نمیفته

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
وای تو یعنی دغدغت ریزش مو هست؟🙄خوشبحالت والا منم میخوام دومی رو بیارم اما استرس همه چیزو دارم مخصوص ...

من مشکل دیگه ایی ندارم.همسرم بچه میخواد وگرنه خودم راضی نیستم...زایمان هم که نگرانی نداره

تازه میگن مو براق و پرپشت میشه یعنی در واقع ریزش متوقف میشه  ریزش تو دوران شیردهی هست بخاطر کم ...

خودم هم بارداری اولم مشکل نداشتم...میترسم موهام بریزه آخه نصف موهای سابقم شده

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز