2777
2789
عنوان

شهامت جدا شدن

134 بازدید | 13 پست

من جسارت و شهامت اینکه به پارتنرم بگم میخوام جدا شم رو ندارم

چون دوستش دارم . چون میدونم کم کسی مثل اون پیدا میشه . ولی باید جدا شم چون اون توجه و وقتی که باید بذاره رو برام نمیذاره. انقد جسور نیستم که برم بگم خداحافظ..چیکار کنم

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
چندسالتونه هردو و چندساله باهم هستیو

نمیتونم سن دقیقم رو بگم

بین ۲۰ تا ۳۰ هستیم

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیام بده اگه رو در رو نمیتونی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

همین که انقد جسور و شجاعی که اومدی گفتی توجه و وقت کافی برام نمیذاره و میخوام جداشم خودش اند جسارت و شجاعته.

تو میتونی دختر خوب بخدا میتونی

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
پیام بده اگه رو در رو نمیتونی

احساس میکنم رو در رو راحت تر میتونم بگم..بعد از واکنشش میترسم 

از واکنش من نسبت به واکنش اون هم همینطور

عشق ادم رو خاک بر سر میکنه واقعا

منم این دوره رو داشتم ولی انقدر مثل تو جسور نبودم که بگم و الان تا این مرحله کارم کشیده نشده که با دوتا بچه واقعا از زندگی سیر شدم بخاطر همین رفتار ها

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
چ دقیق😅😅😅 حداقل بگو بین 20تا25 یا25 تا، 30😅 اکر زیر یسال باهم هستین جدایی شهامت نمیخواد اکر ...

بین ۲۱ تا ۲۶

ی مدت باهم بودیم بعد جدا شیم بعد دوباره برگشتیم راستش

منم این دوره رو داشتم ولی انقدر مثل تو جسور نبودم که بگم و الان تا این مرحله کارم کشیده نشده که با د ...

منم راستش خجالت میکشم که بگم مثلا جلوی دیگران دوست و اشنا...اینجا چون غریبه ام میتونم

واااای دیگه دارم مطمئن میشم مشکل دارید شماهااا  ینی امروز هرچی تاپیک دیدم میگفت بهم بی توجهی ش ...

من تو طول تمام مدت رابطمون حتی یک بار هم این رو بهش نگفتم

مثلا خودشم میگه ببخشید امروز نبودم و فلان هیچ موقع نشده خودم رو محتاج توجه ش نشون بدم همیشه گفتم عیب نداره کار داشتی و فلان

ولی ته دلم میسوزم

توجه از نظر من اینه که حداقل روزی نیم ساعت یک ربع باهم حرف بزنیم ی پیام نده بره دو ساعت دیگه برگرده

من تو طول تمام مدت رابطمون حتی یک بار هم این رو بهش نگفتم مثلا خودشم میگه ببخشید امروز نبودم و فلان ...

خب  همین نگفتنات باعث شد وگرنه الان میدونستی باخودت چند چندی 

ما آدما بخاطر این دوس داشتن....