2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 85 پست

مدتی شناخت پیدا کنید مخصوصا شناخت اخلاقی و نوع فرهنگ خانواده  شرایط خودتون هم مهمه و علاقه هم مهمه 

اگر پسر سالمی باشه بله ولی قطعا باید در این زندگی صبور باشی و قانع چون خونه و ماشین عجیبه الان قیمتش 

و اینکه ایشون میتونن در دانشگاه و... هم فعالیت داشته باشن و شما هم اگر درآمد داشته باشد آینده خوبی هست به شرط شناخت اخلاقی ایشان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر خونه و ماشین؟

اینجا همه فکر میکنن همه جون ها باید خونه ماشین داشته باشن در حالی که اکثر نی نی سایتی ها اجاره نشین هستن تو دنیای واقعی با نی نی سایت خیلی تفاوت داره تو این شرایط اقتصادی نمیشه انتظار داشت همه بتونن خونه داشته باشن البته به موقعیت دختره هم خیلی ربط داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خونه و ماشین برام مهمه 

و اعتراف میکنم پسرای شریف هیچ وقت چنگی به دلم نزدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اگه با معیارام جور باشه و از لحاظ اعتقادی و اخلاقی بتونیم سازش داشته باشیم ایرادی نمیبینم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خیر مگر اینکه بخواد بره.  بی پولی خیلی سخته

الان هر کسی اول جونی با وضع اقتصادی نمی تونن پولدار باشن که توقع ها خیلی بالا رفته واسه همین آمار ازدواج این همه پایینه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍