2777
2789
عنوان

تابحال حسودی تو بارداری دیدید؟؟

432 بازدید | 22 پست

یک دوست دارم با داشتن کلی مشکل و مریضی که اصلا قصد بارداری نداشت تا فهمید من باردارم با اینکه یک بچه هم داشت سریع باردار شد ازم عقب نیوفته 

خیلی از کارش بدم اومد و نسبت بهش حس بدی دارم 

این مدل  حسودی دیگه نوبره

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل  حسودی دیگه نوبره

خیلی بدم اومد تازه من یکم دیر بارداریمو بهش گفتم کلی باهام دعوا کرد میدونم میخواست همزمان با من باردار بشه نسبت بهش کینه گرفتم

ربطی ندارع ام اس مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه دوست منم با وجود ام اس دومی رک باردار شد اتفاقا خی ...

اره شنیدم میشه اما باید زیر نظر دکترش باشه اما میگفت به دکترم هم نگفتم 

بعید میدونم ربط به تو داشته ببست آره جاری خواهرشوهر ممکنه از این کارا کنن  ولی دوست دلیلی ندا ...

اخه از اول زندگی به کارای من حسادت کرده من هرکاری میکنم اونم میکنه. همیشه میگفتم شاید اشتباه میکنم تا  این کارش برام عجیب بود چون اصلا قصدشو نداشت نه شرایطشو ولی تا منو فهمید عصبانی شد وگفت چرا اقدام کردی به من نگفتی الان که بارداری میگی 

2790
2778
2791
2779
2792