سلآم خانما من یکسال و ۷ماهی هس ازدواج کردم الان ۸مآهه باردارم متاسفانه از روز اول خودم همه کارای مادرشوهرم رو میکردم ایشون طبقه پایین خونش الان اگه ده نفر نشسته باشن با اینکه حاملم به من میگه پاشو چایی بیار یا دختراش و شوهراشون ک هستن به من میگه پذیرایی کن من واقعا برام سخته و اصن احترام نمیزارن دوماه خونریزی داشتم بخاطر جفتم هیچکدوم حتی بم زنگ نزدن حالمو بپرسن بنظرتون چطور با سیاست رفتار کنم که دیگه تو جمع دستور نده بم واقعا دیگه نمیکشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غلط کرد زنیکه احمق رو نده مادرشوهر منم میخاست ازم کلفت بسازه تا ی کم یکسال ساده و خنگ بودم بعد دیگه رو بهش ندادم
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
دوست منم همین بود حتی بدتر مادرشوهرش هیچکاری نمیکرد، البته خب اینا ناهار شام همش خونه مادرشوهرش بودن ولی کارای خونه مادرشوهرش هم ب پای این بود میگفت ی شب رفتم ظرفارو نشستم و خودمو زدم ب اون راه و خرج هاشونو جدا کردن خونه مادرشوهرش کم میره دیه
ببخشید خیلی غلط کرده مگه کلفت اورده به شوهرت بگو خب برات خوب نیست اینقدر سرپا باشی من بودم جرش میداد ...
شوهرم بنده خدا چن بار بخاطرم دعوا کرد باهاش بعد چن روز رفتم پایین پیشش روشو کرد یه طرف دیگه پاشد رف تو اتاق الان متاسفانه چون پدرشوهرم فوت شده دوس ندارم شوهرم بفهمه ک دعواش کنه
وای خدایا موندم چه رویی دادی بهشون از الان به بعد دیگه نکن بهونه سنگین شدن و کمر درد و بعد زایمانم بهونه کمر درد بیار اصلا بگو نمیتونم انجام بدم راحت رونده اینقد
سیاست نمیخواد بگو سنگین شدم سخته و انجام نده و اصلااا نرو تو جمعشون مجبوری پس فردا کمر دردش برای تو ...
من والا میترسم پسفردا بچمم دنیا بیاد باز بگه بیا کارارو انجام بده اون جاریم دس به سیاه و سفید نمیزنه همیشه پشتش حرف میزنه میگه انگار دختر خانه دس نمیزنه به چیزی بعد جلو این جاری به من میگه به من ک حاملم پاشو برو سینی و فلان وبهمان و بیار با اینکه جاریمه تو اشپزخونه اس دستشم خالیه