2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواب دیدم پسرهمسایمون یه گله گوسفند داره گوسفندای تپل گوشتی پشمی سفید رنگ که یه سگ با قلادش دست این اقا بود من و پدرمم بودیم که بالای یه تپه بودیم این اقا میومد اون سگ گوسفندارو به دندون میگرفت میبرد پایین تپه یه گل گوسفندو دونه دونه اینجوری از بالای تپه میبرد پایین تپه

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
اگر معنویه بگو

یه خواب دیگه ام که دیدم اینه من خیلی جدیدا به شهدا متوسل میشم بغل محل کارم ۵شهید گمنام هست من سعی میکنم هر روز برم سلامی عرض کنم یه شب خواب دیدم با مادرم رفتم سر مزار این شهدا یه خانم با چادر سبز با گلای ریز بسیار زیبا ودوتا اقا هم درحال حرف زدن بودن منم هم دستمو بالا بردم به امام حسین (ع)سلام دادم زمزمه کردم ازخواب پریدم

دیشبم باز خواب دیدم با خواهر کوچیکم دارم میرم دنبال مزار شهیدآوینی که داشتن تعمییر میکردن من فقط اسم ایشونو شنیدم بعد اینکه داشتیم میرفتیم خواهرم گفت حالا که میریم باخودمون نذری هم ببریم سه تاشیر سه تا کیک گرفتیم رفتیم تا مزار ایشون برسیم

ممنون من نمیدونم کدوم خوابا تعبیر داره 

ببین مثلن من خواب حضرت عباس رو دیدم. که خودش ت خواب از آینده بهم گفت. خواب حضرت یونس هم تعبیر کردم دقیقاً همه چیش شبیه من بود.  این‌طوری باید خواب تعبیر بشه 

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)
ببین مثلن من خواب حضرت عباس رو دیدم. که خودش ت خواب از آینده بهم گفت. خواب حضرت یونس هم تعبیر کردم د ...

خوش بحالتون