2777
2789

امشب نامزدم میاد تاریخ عقد رو تعیین کنن

بابام اومد به مامانم یواشکی گفت اینقدر دعوتشون میکنی لوس میشن :)

من از دست این پدر چیکاز کنم؟

تازه اونروز نهارم که اینجا بود سر سفره یه ماکارانی بدمزه و بدریخت درست کرده بودن تازه یه تعارق زدم بهش بابام هول شد مثل روانیا دیسو کشید جلو خودش

حالم به هم میخوره از خانوادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردای روز این حرفا رو از سر سادگی به نامزدت بزنی خانواده تو خورد میکنی و از ارزش میندازی پیش اونا

انقدرم حساس هستی از اول طی کن دوسه ماه بیشتر نامزد نمون چون شما معلومه سازگار نمیتونی بشی زندگی خودتم با اینکار خراب میکنی رابطه شوهرت و خانواده خودتم بهم میزنی همون خونه خودت بری بهتره

بابای من صدپله ازبابای تو بدتره.حتی چشم دیدن اینو نداره ماکه بچه شیم دست توی سفره اش کنیم💔

چرا؟

اخه چرا؟

اخه بابام مریضه

اصلا خرجی خونه رو نمیده 

همه چی خودمون میخریم

نمیدونم چرا اینجوری فکر‌میکنه

بدت نیادا ولی خوب میکنه 

داماد جماعتو نباید رو داد که سوار میشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بدت نیادا ولی خوب میکنه  داماد جماعتو نباید رو داد که سوار میشه

موافقم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
داغی هنوز.دو روز دیگه میفهمی همین پدره که هواتو داره نه شوهر

دقیقا، من خیلی ها رو دیدم که سرشون به سنگ میخوره برمیگردن خونه ی پدری شون، این پدر ادمه که پشت ادم میمونه، شوهرت پسر مردمه، مطمئن باش بابات تو رو بیشتر دوست داره تا شوهرت. هرگز نقطه ضعف دست شوهرت نده ، و از خانواده ت پیش شوهرت ،بدگویی نکن