2777
2789
عنوان

خدا زده تو سره این پسره؟😆

265 بازدید | 19 پست

😑😐ازم خوشش میاد

خیلی باشخصیت جنتلمن و خوشتیپ واقعا شبیه مدلاس 

ینیی اگر من با این ازدواج کنم فامیل میترکن

بس خوشتیپه

بعد من خودم بسیااااار  معمولییییی

سعی میکنم وابسته نشم

اما حسم بهش مثبته

و اگ ۱درصد باهاش اوکی بشم واسه ازدواج خیلی خفنه

باشخصیت ک میگم واقعا باشخصیت هول نیستتت 

دعا کنید اگ قسمت هم نیستیم

جدا شیم

ولی همش میگه تو ابدی هستی برام

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

از مدل حرفات معلومه خیلی به بقیه اهمیت میدی 

خیلی بده /:

خودش اگه بدونه فرار میکنه 

هی فامیل فامیل 

مگه اونا قراره باهاش باشن

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مدل حرفات معلومه خیلی به بقیه اهمیت میدی  خیلی بده /: خودش اگه بدونه فرار میکنه  هی ...

خب مردم حرف مفت میزنن همبشه

مثلا دوستم عکسشو دیده میگه دعا نویست کی بوده🫥

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اگه ابدی هس پاپیش میزاره برا خواستگاری 

فعلا تازه اشنا شدیم

تو رویا زندگی میکنی

اینا ملاک خوشبختی نیست هیچ تازه اینجور آدما سر و گوششون میجنبه و به یدونه راضی نمیشن چون اکثر دخترا خودشونو میچسبونن به طرف

اون قدیم بود همه چی حرمت داشت الان خیانت رو یه جمله ی خوشگل به نام روشنفکری گذاشتن روش و  مد شده انگار

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

تو رویا زندگی میکنی اینا ملاک خوشبختی نیست هیچ تازه اینجور آدما سر و گوششون میجنبه و به یدونه راضی ...

منم میترسم اخه واقعا جذابه لنتی