2777
2789
عنوان

پایه یازدهم 💜:)

152 بازدید | 11 پست

بعد از کلی تحقیق فهمیدم اینا ۳ تا از بهترین منابع اند.

زیست: تک پایه خیلی سبز، آی کیو ، پینوکیو
شیمی: مبتکران تک یا دو جلدی، نردبام
ریاضی: نشر الگو ،نردبام ، پاورتست مهروماه
فیزیک: نردبام ، نشر الگو ، موج آزمون 

از هر کدوم ، یکی رو که خیلی خوبه بگید ؟ لطفاً در صورتی که از بقیه ام استفاده کردید. 

و مال هر پایه ای متفاوته ، مثلا نردبام یازدهم خیلی خوبه ولی جامع سوالات آسونی داره!

درضمن پایه ام قویه

وطن ای هستی من..

شیمی مبتکران

زیست آی کیو ولی سطحش بالاست خیلی سبز هم میتونی بگیری

ریاضی ده نشر الگو خوبه ولی ریاضی یازده خیلی سبز

فیزیک خیلی سبز 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری پایه ات قوی کردی عزیزم..!

من از تابستان ورود به دهم دارم می خونم ، کلاسای آنلاین چهار درس تخصصی در طول سال هم از ی موسسه تازه تأسیس شده شرکت کردم ، خیلیم تست می‌زنم . البته آزمون های آزمایشی شرکت نکردم بجز یک‌بار که ترازم ۷۰۰۰ شد ، معدلمم ۲۰ 

وطن ای هستی من..
مبتکران دو جلدی یا تک‌ جلدی؟

دو جلدی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من از تابستان ورود به دهم دارم می خونم ، کلاسای آنلاین چهار درس تخصصی در طول سال هم از ی موسسه تازه ...

عزیزم من امسال میرم دهم و از اول تابستون شروع کردم

میشه بگی چه کلاسهایی شرکت کردی؟ من واقعا سردرگمم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
من از تابستان ورود به دهم دارم می خونم ، کلاسای آنلاین چهار درس تخصصی در طول سال هم از ی موسسه تازه ...

میانگین مطالعت چقدره گلم

سمپادی؟ غیر دولتی یا دولتی؟ نمونه؟

عزیزم من امسال میرم دهم و از اول تابستون شروع کردم میشه بگی چه کلاسهایی شرکت کردی؟ من واقعا سردرگمم

سلام، بسلامتی موفق باشی من توی موسسه آکادمی امروز شرکت کردم و فوق العاده راضیم، البته رشته انسانی نداره

وطن ای هستی من..
میانگین مطالعت چقدره گلم سمپادی؟ غیر دولتی یا دولتی؟ نمونه؟

راستش متغیره ولی حداکثر ده ، حداقل ۷ 

نه دولتی ام ، هیچ کدوم از آزمون های ورودی دبیرستان شرکت نکردم

وطن ای هستی من..