بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 عنوان اسباب کشی 99 بازدید | 7 پست کیا این روزها اسباب کشی دارن چند روزه طول میکشه جمع کنید چند روز طول میکشه مرتب کنید بعد اسباب کشی تنها هستین یا کمک دارید؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1402/05/31 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19048 من مجردم با خانواده ام میخوایم اسباب کشی کنیمدو سه روز جمع میکنیمسر حوصله مرتب میکنیم مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 من مجردم با خانواده ام میخوایم اسباب کشی کنیم دو سه روز جمع میکنیم سر حوصله مرتب میکنیم من دو هفته است دارم جمع میکنم اینقدر خسته شدم دست تنها این ساعت ها دیگه باید یک کاپوچینو بخورم سردردم خوب بشه باز کار کنم🤦♀️ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19048 من دو هفته است دارم جمع میکنم اینقدر خسته شدم دست تنها این ساعت ها دیگه باید یک کاپوچینو بخورم سردرد ... اره دست تنها سخته من و مامانم با هم تند تند جمع میکنیم مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19048 من دو هفته است دارم جمع میکنم اینقدر خسته شدم دست تنها این ساعت ها دیگه باید یک کاپوچینو بخورم سردرد ... چند متر خونه رهن کردید چقدر شدکدوم شهرید؟بعد از ۳۰ سال اولین بار مستاجر شدم تا حالا سختی اسباب کشی ندیده بودم😫 مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 چند متر خونه رهن کردید چقدر شد کدوم شهرید؟ بعد از ۳۰ سال اولین بار مستاجر شدم تا حالا سختی اسباب ک ... ما کرجیم اینجا اجاره خیلی بالاست هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19048 ما کرجیم اینجا اجاره خیلی بالاست موفق باشی ای کاش کمکی استخدام میکردی مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 موفق باشی ای کاش کمکی استخدام میکردی کمکی باید کنارش باشی من حس ندارم دایم کار کنم 🤦♀️ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️