2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاااا ناراحت نباش طبیعیع منم ۱هفته اس عمل کردم از روزای اول کوچیکتر شده ورم داره هنوز نترس حداقل تا یک یا دوسال ورمش میره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچها منم تازه عمل کردم تا کی باید سربالا خابید بعده چند روز میشه طاق باز بخابم؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

خدا که همینطور میگی بشه

نگران نباش همینه میتونی از منشی دکترتم بپرسی اگ استخوانی باشه بینیت ۱سال بعد کامل ورمش میخابه اگ گوشتی باشه ۲سال بعد

چسب دورش ولی باندازه زیرش که عوض میکنم پرهاش بزرگه

اگ تامپون گذاشتی بخاطره تامپونه اون نگران نباش مام میترسیدیم بینی خاهرم پره هاش بزرگ بود ولی برا تامپون بودش

بچها منم تازه عمل کردم تا کی باید سربالا خابید بعده چند روز میشه طاق باز بخابم؟

تا ۱ماه طاق باز 

تا ۲ هفته سر باید کمی بالاتر از حد معمول باشه.

بالشت یو شکل بگیری خیلی راحت تری

تا ۱ماه طاق باز  تا ۲ هفته سر باید کمی بالاتر از حد معمول باشه. بالشت یو شکل بگیری خیلی راحت ...

اویی واقعا خیلی سخته ن میشه چیزی خورد ن راحت خابید منک ب چیز خوردن افتادم😭😭