2777
2789

سلام خانوما ای تاپیک زدم چون دیگ خسته شدم ) خواهش  میکنم خانومی کنید ❤️💗🥲

گفتم ی راهی چیزی خداناکرده خودتون یا آشنا ای مشکل رو ک تقریبا شایع هس داشته باشن : 

من کیست داشتم و تنبلی و تخمدان ب شدت ضعیف 

پریود نمی‌شدم و درد  داشتم مراجعه کردم ب دکتر دیگ نزدیک دکتر در دسترس بود از متخصصین چند ساله و ب نام شهرمون رفتم و خلاصه پرسید علائم برام سونو نوشت رفتم سونو گرافی و کیست داشتم( سونو بردم پیش دکتر و خلاصه گف کیست و ... بعدشم سونو کلیه هم گرفتم فک کرده نکنه سنگ هم داشه باشم * خلاصه دارو نوشت برام :(خشک کننده ازیترومایسین و هیوسین برا درد  و ۲ ورق ال دی برای ۲ ماه ک مصرف ) منم ک همچنان با درد قزص مصرف میکردم و همزمان دیدم من دارم بدتر میشم و درد من امان من برید و زیز دلم و طرفین اصن نمیتونم برهمون طرف دراز بکشم ) از طرفی قرص ها ال دی منم ک میگرن داشتم من نابود میکرد ) دیگ من ۲ هفته با دارو ها کمتر رفتم ی دکتر دیگه ، خلاصه سونو گرفت دید خیلی وضعم بدتر بدتر شدیدا ضعیف و مایع ت لگنم و تخمدان ها یکی از یکی دیگ ضعیف تر و پر کیست 

کیست ها کل تخمدان گرفته و یک کیست بزرگ بزرگ شده بود   برام(متفورمین *[گلوکوفاژ] نوشت با خشک کننده ها مترونیدازول و فلوکونازول ۱۵۰ چون گف درد لعنت برا عفونت‌هاس 

خلاصه من ۳و۲ روز مصرف میکردم قرص ها و رژیم غذایی رعایت سبزیجات و میوه بیشتر استفاده میکردم و چیزا گرم و یهو دیدم ی صبح من نمیتونم پاشم از جام از درد لگن اصن نابود دیگ خودم تنها آژانس گرفتم دوباره رفتم دکتر گفت ب خاطر عفونت و دید من نمیتونم  راه برم برای من سفتر نوشت هر ۱۲ ساعت 

خلاصه سرم ها من ۱ هفته هی میرفتم سفتر ها وصل و 

لگن درد کمتر شد ولی بود** 

خلاصه من دارو ها مصرف جون گف ۱ ماه بخور بعد بیا مجددا میرفتم میگفت خوب شدی و فلان و فقط ریز کیست برا تهوع دیمیترون داد و مدروکسی پروژسترون تنطیم و همیمجورم ن هی هرماه میخوردم دارو ها چک 

ی دفعه دیگ دیدم درد هست و

رفتم مرکز استادمون ک مجهز تر و امکانات بهتر  دکتر رفتم با پرسش از بقیه ک ب هر حال رفته بودن و راضی بودن 

سونو نوشت رفتم و ت سونو کیست های زیاد هموراژیک هست و  برگشتم شهرمون بردن سونو پیشش و من فرستاد آزمایشگاه شهر و تست ca125'  تومور مارکر  و تست روما 

خوب اونجا ک چیزی نشون نداد تست چون اعتماد نیست ب آزمایشگاه و سونو اینجا 

چون کیست ها نوعشکن مشخص اصن 

کیست ها همورازیک ک همون کیست اندومتریا و بدخیم 

منم ک زمستون اون موقع و رفتم ی دکتر حرفه ای تر و جدید تر ک چند ساله بود رفتم پروند تشکیل داد کل این مدت همه چی پرسید ازم و دقیق یادداشت 

برا گفت کار سخته ولی ت ناامید نشی 

قرص مارولین ب مدت ۳ ماه ک قطع نکنم ک پریود نشم 

گف لکه بیتی اینا ممکنه باشه چون بدنت باید از ای چرخه بیفته ک هر بار پریود کیست ها تشدید میشه ایجادشون 

برا درد هم مفنامیک اسید داد

بعد گذشت ۳ ماه  ک دیگ میخواستم برم دکتر  

دچار خونریزی و ... یهو ی چیزی مث سنگ زیر دلم و درد ریاددددد یهو اناگر خلاص شم و افتاد ت مد بهداشتی رگ خونی و اینا لخته نبود ی چیزی سفید و .... 

ک انگار دیوار رحم این مدت ضخیم با ای همه قزص هورمونی ریزش کرد 

رفتم دکتر سونو دادم متاسفانه سونو شهر اصن کیست ها 

فقط سونو معروف مرکز  شهر نوعش تشخیصی 

مجددا گفتم من درد ها هس برای من قزص وروژست تجویز کرد و ب  همراه قرص ها تقویتی ک من همیشه مصرف میکنم ب همراه دادو ها امگا ۳ و ویتامین دی و آهن و ...حتی آمپول هم ب ۱۲ و ب کمپلکس ت سرم میرفتم تزریقاتی 

و گفت درد لگن هم ب خاطر کیست هاس 

کیست ها هموراژیک درد لگن و تشدید 

و الان کلا نامید ابن همه قزص مشهد هم رفتم بیمارستان رضوی دکتر خوب بود برام متفورمین نوشت ک بخور ب همراه وروژست 

ولی من درد لگن و کمر درد و شدید 

نواحی شکمم و زیر محوطه همیشه سرد 

و بی حالم و خسته 

خونریزی اگه بعد مصرف دوره قزص ها دارم 

خونم اینقدر کم و نمیاد خون 

همش تیکه ها لخته فک کنم کیست 

و خون رقیق و شفاف و کمرنگی هس 

ک اونم پریود نمیشم اونم اناگر اثر قرص ها 

خب ببخشید ک ابن همه ممنون میشم وقت گذاشته باشید اگه نکته میدونید دریغ نکنید 

چن دیگ خسته شدم 🤦‍♀️🥲🥲🥲🥲🥲خیلییی خودم خسته ام ناامید 

اون مدت عقد بودم و اون تیکه سفید و عروق خونی ک افتاد استرس گرفتم ک خدامیدونه 

الان جند وقته عروسی کردم و ...بدتررررر 

جا خواهری من خواهر ندارم شما خواهر بزرگتر اگه نکته چیزی 

مامانم نمیتونم بگم جون غصه میخوره 

خودمم ک نابودم

خسته ک همش سونو رحم و تخمدان میدم 

هس مجددا ایجاد میشن 

ی دفعه پاک 

ی دفعه پر 

چ شانسی بدخیم اخه کیست شکلاتی 

همه با ی ورق ال دی خوب شدن 

اونوقت من اینقدررررزز اذیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دست این دکترا که هیچی حالیشون نمیشه یعنی واقعا میرم پارک هرکسی میاد از این دکترای که هیچی سرشون نمیشه می‌نالند 😮‍💨😔

من براتون سلامتی کامل آرزو میکنم ایشالله بهتر بشین🤲

😎🗡
امان از دست این دکترا که هیچی حالیشون نمیشه یعنی واقعا میرم پارک هرکسی میاد از این دکترای که هیچی سر ...

اصن نابود 

ای قرص ها 

اون همه خشک کننده 

اصن دیگ رد دادم دیگ قرص هم نمی‌خورم 

اصن نابود  ای قرص ها  اون همه خشک کننده  اصن دیگ رد دادم دیگ قرص هم نمی‌خورم

میخای یک جایی تو خوب کنی جای دیگه بدتر میشه خدایی نکرده با این همه قرصی کع شما گفتید معدتون درد بگیره چی 😥

ایشالله بهتر میشین امیدتون به خداباشه😊🩵🩵

😎🗡