[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستیعاشق"[صدات،خندههات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛
موقع شستن دیدی کرم اومده بالا یا موقع دم گذاشتن؟؟؟
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻