رنگین_کمون_83 مدیر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5856 عنوان چجوری بعضی خانما هر چی بگن شوهرشون قبول میکنه 🙄🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 16 پست منظورم احترام بین دو طرف و این حرفا نیستااا.منظورم اینه شوهره به معنای واقعی کلمه مطیع زنه هست🤔 آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺 1402/05/31 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگین_کمون_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5856 من و شوهرم هر دو مطیع حرف هم هستیم یعنی همون قدر که اون ب حرف من گوش میده منم همین طورم البته همه فق ... چقدر عالی 👌👏 آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9996 بله درسته گاهی اوقاتم خانم گوش به فرمان آقاست مثل خاله ام 😅 اره منو همسرم اینجوری هستیم جفتمون ب حرف همدیگه گوش بدیم البته بیشتراون من باز یکم ی دندم😂 ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!