2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی😏😓

120 بازدید | 10 پست

شما چندمین بار قبول شدین ؟ 

من امروز واسه اولین بار رفتم افتادم از یه طرفم باردارم خیلی استرس داشتم🤦🏻‍😭

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

اشکال نداره قبول میشی نترس

تمرین کن 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه تا زایمان نرو  واسه امتحان؛ این نظر منه و خواهرانه بهت میگم عزیزم. من تجربه خوبی ندارم ازین قضیه، امیدوارم برات فقط خیر و خوشی رقم بخوره.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اشکال نداره قبول میشی نترس تمرین کن 

ممنون عزیزم خیلی نگرانم سه شب استرس دارم تمرینم کردم ولی میگن اولین بار میندازن😓

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

هم آیین و هم شهرو سر دومین بار قبول شدم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ممنون عزیزم خیلی نگرانم سه شب استرس دارم تمرینم کردم ولی میگن اولین بار میندازن😓

چیو داری آزمون میدی؟ 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

چیا ازت خواست افسر؟

کلا بلدی ؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

ن خیلیا اولین بار قبول شدن، خودمم اولین بار قبول شدم، 

اما ب استرستم هست خب نباید استرس داشته باشی

چیه مگه آخه؟ 

رانندگیه دیگ

غول ک نیست

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...