2777
2789
عنوان

جاروبرقی جهیزیه

1460 بازدید | 28 پست

دوستان میخوام جاروبرقی بگیرم .جاروی خودمون مخزن دار خیلی راضیم.الان مخزن دار نمیبینم داخل بازار .این جاروهای کیسه یبار مصرف خوبن زود پرنمیشن .یه جارو دیدم فیلیپس حدود ۸ت قیمتش نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصل باشه خوبه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من فیلیپس دارم خریدم ۸تومن کیسه اش یکبار مصرفه 

دیگه بستگی داره خونتون رو هرروز جارو میکشی یا نه 

من بچه هام خیلی کثیف میکنن آشغال میریزن هرروز یا گاهی وقتا روزی دوبار جارو میکشم بخاطر همین زود پر میشه

پارس خزر ایرانی صد تا فیلیپس میذاره تو جیب 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه پارس خزر داشتیم جدیدا اصلاااااا به درد نمیخوره.الان میخام یا فیلیپس بگیرم یا بوش.ولی کیسه اش برام مهمه.مخزن دارها خیلی راحتن.نمیدونم بگردم دنبال مخزن دار یا از این یبارمصرفها بگیرم دیگ

اگر خواستی پار‌س‌خزر بگیری توجه کن کیفیت جنس امسال با جنس ۲۰سال پیش خیلی خیلی فرق میکنه بعدا تو ذوقت نخوره،من فیلیپس دارم راضیم از نظر کیسه مشکلی ندارم چون بچه ندارم هر روز جارو نمیزنم ولی فکر نمی‌کنم از لحاظ کیسه مشکلی داشته باشم میخرم دیگه 

چندوقت یکبار کیسه عوض میکنی؟گرونن کیسه ها؟

بستگی داره اوایل عروسی بخاطر قالی نو زودتر پر میشد الان که چندماهی یکبار عوض میکنم شاید سالی دو سه بار

قیمتشم اخرین باز فکنم بسته چهارتایی ۴۵ بود یادم نیس خیلی وقته نگرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40