2777
2789

ما داخل دانشگاه باهم اشنا شدیم بعد نامزدم خوش نویسی کار میکرد یه برگه بهم داد داخلش یه جمله عاشقانه نوشته بود با خط نستعلیق خیلی خوشگل بود تهش هم تاریخ زده خیلی ریز نوشته بود مثلا اردیبهشت سال98

بعد اینکه من اون برگه به دره اتاقم چسبوندم ک هروقت رد میشم ببینمش بعد اینکه نامزد کردم همین امسال 1402 بابام اومد دره اتاقم برگه هه رو دید ماتش برد گفتم چیشده بابا گفت اینجا نوشته سال 98 الان 1402 هستیم یعنی شما از قبل همو میشناختید؟🥲😂

هیچی دیگه دوست داشتم زمین دهن باز کنه برم توش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونمون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

والا ما دانشگاه رفتبم گفتیم حالا یه چارتا پسر خوشگل میاد از شانس ما یه پسره مث کفگیر خورده ها اومد تو بچه ها زدن زیر خنده اص کلا کلاس ما ۳ تا پسر داش یکی از یکی بدتر  سنشون هم پایین بود

1388/09/07

شب خاستگاری😊😊😊

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2790
2778
2791
2779
2792