somaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2351 عنوان تغییر رشتع 44 بازدید | 9 پست من سال نودوسه باید دیپلممو میگرفتماما رشتم ریاضی بود سال اول و دوم هوندم قبول شدماما سال سوم دروس تخصصی هارو نتونستم پاس کنم ول کردمالان بخام برم بزرگسالان دیپلممو بگیرم تو رشته تجربیمیشع؟بعد فقط باید تخصصیاشو بخونم؟چقد طول میکشع؟ 1402/05/31 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکی۱۴۰۲ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 695 ارع عزیزم میشهاطلاعات درموردش ندارم زیادولی شدن که حتما میشهبرو به مدرسه بزرگسالان شهرتون مراجعه کنانتخاب واحد میکنی اگه قرار باشه نهایی بدی دی ماه امتحان میدی
somaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2351 ارع عزیزم میشه اطلاعات درموردش ندارم زیاد ولی شدن که حتما میشه برو به مدرسه بزرگسالان شهرتون مراج ... مرسی عزیزم
somaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2351 مرسی عزیزم و اینکه شما رشتت تجربیعمیگن نهاییا خیلی سخت شدن درستع؟من از ریاضی متنفرم فقط این فیزیک و ریاضی یکم سستم میکته وگرنع زمین شناسی و زیست بنظرم خیلی راحتترع باید بخونی
somaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2351 میخوای کنکور بدی که دیپلم تجربی بگیری؟؟ میخام دیپلممو بگیرم ک کنکور بدم چطور؟
نیکی۱۴۰۲ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 695 میخام دیپلممو بگیرم ک کنکور بدم چطور؟ همینجوری پرسیدمموفق باشهبله میشه برو مدرسه بزرگسالان خودشون بهت میگنولی احتمالا درسای اختصاصی باید بدیرو نهایی ریسک نکن ۵۰ درصد کنکوره هروقت اماده شدی بده
somaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2351 همینجوری پرسیدم موفق باشه بله میشه برو مدرسه بزرگسالان خودشون بهت میگن ولی احتمالا درسای اختصاصی ... مرسی عزیزم
نیکی۱۴۰۲ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 695 و اینکه شما رشتت تجربیع میگن نهاییا خیلی سخت شدن درستع؟ من از ریاضی متنفرم فقط این فیزیک و ریاضی ی ... بله من تجربیمزمین شناسی اره راحته ولی زیست نه زیست اصولی باید خونده بشهنهاییم امسال سطح سوالات رفته بود بالااصلا رو نهایی ریسک نکنید اصلاااا هروقت امادگی داشتی اون موقع برو برا ثبت نام و اینکه درسای عمومیم باید ترمیم بزنید حتما چون تو تراز دهی به نظام قدیمی ها تراز پایین میدن