2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعیننننن

448 بازدید | 31 پست

ما اگه خدا قسمت کنه امسال میخواییم بریم

ولی خیلی از مریض شدن میترسم شنیدم هرکی میره حتما یکی دو روز اونجا حالش بد میشه و مریض میشه 

منم ضعیف نحیفم 🥺.... و الان موقع رفتنی ته دلم خالی شده اگه شما تا حالا رفتین و تجربه ای دارین لطفا بگید

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

نرفتم

خواهرم‌نمیاد بریم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اربعین نرفتم. ولی اکثر بیماریهاش بخاطر آلودکی هواوخاک هست. ماسک بزن. ضدعفونی کن.غذاهای عربی اکثرا چرب وپر ادویه ویا زیاد شیرین هست. سعی کن غذاهای،سالم رو فقط،بخوری. آب فقط آب معدنی..مراقب باش گرمازده نشی. لیمو وتخم شربتی وخاکشیر ببر.‌اونجا شربت درست کن بخور

پارسا پسرمامان😍

ما پارسال رفتیم همگی 

فقط چندتا چیز رعایت کنی اصلا مریض نمیشی 

باهر غذایی ک توعراق میخوری هرچییییی پیاز بخور چون باکتری کش هستش

صابون مسواک و خمیردندان واجبه واجبه

کلاه و عینک افتابی هم لازمه 

دهان شویه هم ببر 

همین 

من الان دوسری رفتم نمیگم سخت نیست بلخره سختی رو داره از نظر مریضی هم نگران نباش ی ملحف بردار بندازی رو رخت خوابای اونجا قرص دارو هم بردار من اگه میگم سخته چون پارسال با دوتا بچه کوچیک رفتم.همه این سختی ها وقتی چشمت به حرم امام حسین بیوفته از یادت میره هر یال میخوای بری من اگه امسال نمیرم به خاطر بچه هام.التماس دعا میشه وقتی رفتی بین الحرمین به نیت بچه هام ی سلام بدی.