2789
عنوان

حاضر جوابی

97 بازدید | 4 پست

لطفا هرکی حاضر جواب وباسیاسته  پست مربوط به مادر شوهرم رو بخونه وبگه چطور با حاضر جوابی ومودبانه جواب حرفش رو بهش پس بدم تا دیگه به خودش اجازه نده بامن اینطوری صحبت کنه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم میگفتم شما هم جای مادر من میبینی که بچه دارم و کارم زیاده اگر واقعا این چیزا شما رو اذیت میکنه یا سرزده نیاید یا اینکه اگر قدم رو چشم ما میذارید بجای نظارت کمک کنید که یه خیراتی هم برای اخرتتون داشته باشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بگو مادر جان در شان و منزلت شما و من نیست که در مورد هرچی خونه کسی نظر بدین من بچه کوچیک دارم خونم گاهی بهم ریخته است و بعد سریع جم میکنم ولی شما که بچه کوچیک ندارین چرا همیشه خدا  خونتون نامرتبه حداقل اگه نمیتونین تمیز کنین کارگر بگیرین من دوس ندارم کسی توخونه زندگیم دخالت کنه حتی اگه اون ادم مادرم باشه خودم ب سنی رسیدم بدونن چ کاری باید انجام بدم چ کاری نباید انجام بدم