2777
2789
عنوان

زگیل دهانی

5240 بازدید | 17 پست

دوستان کسی اشنایی با زگیل دهانی که تجربه ایی از این زگیل داره؟من دو روزه بدون سرماخوردگی صدام گرفته ته گلومو نگاه کردم این برامدگی هارو دیدم، شماها هم دارنیش یا این غیر طبیعیه؟ با نور زیاد مشخص میشه

من شنیدم از طریق رابطه دهانی منتقل میشه

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من با کرونا اینطوری شدم یه نوع تبخاله ته گلو هست دکتر برام سوپانسیون خوراکی پنیسیلین اموکسی سیلین نوشت از داروخانه گرفتم داروها رو ریختم توی سوپانسیون مخلپط کردن و روزی سه بار غرغره کردم بار دوم کامل از بین رفت 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
اینطور به نظر میرسه خودت نگاه کنی متوجه میشی

دانه های ته گلو چیه؟؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
اینجوری بود دقیقا گلوت؟

از عکس شما چیزی مشخص نیست منم داخل گلوی خودم رو اون زمان نگاه نکردم چون اذیت بودم رفتم دکتر معاینه کردن و اون  دارو رو دادن 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز