2777
2789
عنوان

همکار خوشگلم🥲🥲

978 بازدید | 37 پست

دیگه داره حالمو بهم میزنه

هرکی میاد بهش میگه چقدر خوشگلی🙄

هر روووووز 

همکارای دیگه هم هر روز بهش میگن خوشگلی

یه سره میرن دورش 

فقط با اون حرف میزنن

بهش توجه میکنن

فقط بخاطر خوشگلی🥲

انگار قیافه دست خوده ادمه

بعد اونم اعتماد ب نفسش خیلی بالاس سره این قضیه.

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در رفتارتون حسادت هست حسادت رو بذارید کنار براتون عادی میشه و اذیت نمیشید

حسادت نیست از نابرابری بدم میاد

از اینکه همه ما ادمیم ولی بعضیا بخاطر چهره اینقدر محبوبن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
حسادت نیست از نابرابری بدم میاد از اینکه همه ما ادمیم ولی بعضیا بخاطر چهره اینقدر محبوبن

عزیزم چهره خوشبختی نمیاره تو مگه به توجه بقیه محتاجی؟؟؟؟ بیخیال 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

جدا از اینا  کنجکاو شدم از چهرش بدونم یکم میگی 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

اون خوشگلی چشمگیر اخر خارش نکنه خوبه ما تو دانشگاه داشتیم سه بارشوهرکرد طلاق گرفت اخرم تنهاشد همش با اقایون سر  وسر داره نصف دانشگاه لهش پیشنعاد میدادن البته خودشم تو چشم میکرد به نقطه ای رسیده بود اگر کسی نگاهش نمیکرد انقدر میرفت تو کارش تا بزانو دربیاد بخدا من که معمولی بودم حالم از یارو بهم میخورد این میگفت چرا نگاهم نکرد فلانی؟؟؟

یجورایی خوشگلی برا امتحانش بود که متاسفانه خرابش کرد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

واقعا حس بدیه من خیلی درکت میکنم🥲😂

اما معلومه شمام خیلی خوشگلی 

بی توجه باش به این موضوع

بیشتر به خودت برس

از اون همکارتون تقلید کن، شمام تلاشتو بیشتر کن

ورزش کن، سالم غذا بخور

روتین پوستی داشته باش

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
حس میکنم دلت میخواد سر به تنش نباشه

اره چون خدا رو بنده نیست دیگه...