2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

4065 بازدید | 33 پست

بچه ها پزشکی تعهدی لزوما چیز خیلی غیر قابل تحملی نیست.

کسی که نمیخواد هزینه های هنگفت پردیس و آزاد رو بده و از طرف دیگه میتونه در دانشگاه دولتی در کنار افراد زرنگ با بهترین اساتید درس بخونه اونم رایگان و با حقوق به نظرم اتفاقا گزینه مناسبیه.

درسته میگن تعهد خدمت هست و اینا اما خب اولا فقط ۱۰ ساله دوما حب هر پزشکی نیاز به تجربه داره سوما کمک به افراد محروم حس خیلی بهتری داره چهارما لزوما جاهای خیلی داغون نمیفرستن(دیدم که میگم مخصوصا بعضی استانا که همه جاش با صفاست خیلی هم خوبه) سرویس آیا و ذهاب برات قرار میدن حقوقت و شغلت تضمینه. تازه بعد ۵ سال میتونی تخصص بگیری( تخصص با شرایط سخت الان به طور طبیعی هم حدودا اینقدر طول میکشه قبول بشی) تخصص بگیری احتمالش به نظر من خیلی زیاده که انتخاب منطقه با خودت باشه حداقل. 

دوست من داروسازی تعهدی بود انصراف داد از رشته ش

میگفت غیر قابل تحمل بود برام

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق توضیحات شما به نظر خوب و مفید میاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چرا? علتشو نگفت؟

سختی های خودشو داره 

دوستم دلایلش رو گفت ولی یادم نیست

با چیزایی که اون میگفت بنظرم خیلی بی ارزش بود آدم کلی عمرشو وقف رشته تعهدی بکنه 

یجوری انگار از هیچی بهتر بود 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
سختی های خودشو داره  دوستم دلایلش رو گفت ولی یادم نیست با چیزایی که اون میگفت بنظرم خیلی بی ا ...

کل عمر نیست. یه دختر یا پسر ۱۸ ساله تو سن ۳۵ تعهدش تموم میشه

بستگی به شهر و منطقه داره. بعضی جاها تا ۷۰۰۰ هم میگیره حتی. تهران فک کنم ۴۰۰۰

چقد خوب کاش من میتونسم کنکور بدم برامم مهم نبود مبرفتم تعهدی ولی چن ساله بخاطر شرایط مالیم پشت کنکورم کتاب تست و این چیزا ندارم

کل عمر نیست. یه دختر یا پسر ۱۸ ساله تو سن ۳۵ تعهدش تموم میشه

عزیزم هرچیزی هم پزشکی نیست

که مثلا طرف بگه پزشکی میخونم

یه سری رشته ها خیلی خیلی بهتر از پزشکی تعهدی هستن 

هم درآمدشون خیلی بهتره هم راحتی کارشون