2821
2789

والا جاری من تازگیا انجام داده ولی تغییری تو چهرش ندیدیم،یعنی اصلا کسی متوجه نشده که مثلا بینیش کوچیک شده.منم میخواستم بعد از ایشون انجام بدم که با دیدن نتیجش منصرف شدم.جراحی کنی خیلی بهتره،خواهر منم بینیش گوشتی بود زمستون پارسال عمل کرد،خیلی خوب شده هر چی میگذره و ورمش میخوابه بهترم میشه

والا جاری من تازگیا انجام داده ولی تغییری تو چهرش ندیدیم،یعنی اصلا کسی متوجه نشده که مثلا بینیش کوچی ...

از جراحی خیلی میترسم مال من فقط یه کوچلو پره هاشه اونوراش مشکل خاصی نداره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای توروخدا ازین کارا نکنید خیلی خطرناکه احتمال ابتلا به عفونت خیلی بالاس یه دختره تو اینستا لیتر نخ بینی کرد بینیش کلا سوراخ شد وسط بینیش رو تخلیه کردن کلا اینجور چیزا خیلی خطرناکه 

هیچی به اندازه عمل جراحی توسط پزشک ماهر نمیتونه تاثیر گذار باشه 

این کارو اصلاً نکن ممکنه نکروز بده بافت بینیتو بخوره بینیت گوشتش آب بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
وای توروخدا ازین کارا نکنید خیلی خطرناکه احتمال ابتلا به عفونت خیلی بالاس یه دختره تو اینستا لیتر نخ ...

ااونی که مژه کار بود رو میگی وای آره اونو من دیدم چقدر افتضاح شده بود بنده خدا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آرع جانم وگرنه اونوراش خوبع 🤦‍♀️

منم همینجورم. پره هام و یه ذره نوک میخام جمع بشه. عملم کردم. بینیم گوشتیه. 

ولی از بس نظرها متفاوت ترس ورم میداره. 

نمیدونم تیپ پلاستی کنم. یا لیفت یا آنزیم. 

ادم از بعضی نظرها وحشت میکنه

ببخشید رفته بود پیش دکتر ؟؟ یا توی ارایشگاه لیفت بینی کرده بود؟ 

حتی پزشکای جراح بینی هم آنزیمو لیفتو قبول ندارند

اخه یکی مث من چند سال قبل عمل کردم. بینیم گوشتیه. یه ورمی همیشه خدا داره.  گفتم شاید انزیم خوب ...

هرجور خودتون صلاح می‌دونید