2777
2789

این چیه

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کامل توضیح میدید چطوریه چکار باید کرد؟

بلو بانک زیر نظر بانک سامان هستش 

شما این برنامه رو دان میکنی و نصب بعد خم مشخصات بعد سه روز کارت میاد ب ادرس مورد نظر 

این کد معرف رو هم اگه وارد کنی 30 تومن ب حساب اون شخص میره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بلو بانک زیر نظر بانک سامان هستش  شما این برنامه رو دان میکنی و نصب بعد خم مشخصات بعد سه روز ک ...

مرسی از اطلاعاتت 

ولی برای من نوشتن ۱۴ یا ۱۵ روزه میرسه دستم

مرسی از اطلاعاتت  ولی برای من نوشتن ۱۴ یا ۱۵ روزه میرسه دستم

نه عزیزم زودتر میرسه من قبل ی هفته اومد

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
حتما تهرانین من شهرستانم شاید دیر بیاد

نه عزیزم مشهد هستم 

بلو بانک زیر نظر بانک سامان هستش  شما این برنامه رو دان میکنی و نصب بعد خم مشخصات بعد سه روز ک ...

بعد ما کد معرف بزنیم به خودمون هیچ پولی تعلق نمیگیره؟یعنی کارت خالی به ما میدن؟

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

بعد ما کد معرف بزنیم به خودمون هیچ پولی تعلق نمیگیره؟یعنی کارت خالی به ما میدن؟

شما هم اگ ثبت نام کنی و کد معرفتو به بقیه بدی براتون پول میاد و کارت مشکی هم میشه سفارش بدی

2790
2778
2791
2779
2792