2777
2789
عنوان

همسایه

451 بازدید | 21 پست

یه همسایه داریم خانم جوانی هم هست ۲۴ساعته در حال نفرین کردنه الان دیدم خیلی خوشحال و خندان صداش میاد که خدا رو شکر نفرینم گرفت خدا حقشونو گذاشت کف دستش نمیدونم این بشر چرا اینطوریه ؟؟؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يا خدا

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁
بزن ب دیوار بگو خوش بحالت    

نميدونم چرا يهو تركيدم 🤣🤣🤣🤣🤣

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁
خخخخخ ازش میترسم خخخ بشینه منو نفرین کنه بگه زدی به دیوار

زهراااااااااااااااااااااا

ادم مگه پشت سر همسايش حرف ميزنه

الان ميام نفرينت ميكنممممممم

يو ها ها ها 😂😂

ولی واسه شما خنده داره 

واسه خودمون ترسناکه 

من دو بار نفرین کردم دو نفر مردن 

مامانم همیشه میگفت نکن ولی به خدا اینقدر یه جاهایی بقیه اذیتم کردن مجبور شدم اینجوری بگم اون لحظه که خودم آروم شم 

آدم های این مدلی که نفرینشون میگیره واسه اینه که امکان نداره به کسی بدی کنن 

من هیچ وقت حتی بدی کسی رو تلافی ام نمیکنم ولی بیچاره اونی که دلم رو بشکونه خدا همچین میزنه تو سرش دل خودمم میسوزه برا طرف 

حالا یه بار خواهرم اذیت کرد داشتم گریه میکردم هی وسطش میگفتم خدا یا بچه کوچیک داره انتقام نگیر ازش خواهرمه 

البته بازم بعدش بیچاره تاوانشو داد 

عقده های زندگیت رو سر من خالی نکن لطفا