2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچت کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نوزاد وقتی غذا می خوره چون حس مکیدن داره از دور دهنش می ریزه بیرون بعد از چند وقت یاد می گیره .‌‌.. کثیف یعنی چه ؟ من بودم پوشک بچه را هم باز می گذاشتم تا دو تا جیش روی فرشهاش بده تا دیگه پیش بقیه انقدر اراجیف نبافه... (البته از روی حرص این حرف را گفتم وگرنه این کار را نمی کنم آخه چطور دلش میاد به یک نی نی ناز بگه کثیف)

غذا رو تو دهنش مزه مزه میکنه با زبون میارتش بیرون دوباره با دست میزاره تو دهنش بهش عجیبه داره یاد می ...

فکر کردم میماله زمین و اسمون ....

بچه داریم تو فامیل سر سفره بحدی کثییییف غذا میخوره همه جا مامانش زیرانداز میبره 

یا بچه داریم همه چیزو باهم روهم میریزه قاطی میخوره

بجاییکه قاشق بیاد بالا خودش خم میشه

بلد نیست از چنگال استفاده کنه

با لباس تو خونه راحته همه جا پس کفش و شلوار جین نمیپوشه

و

و

و

بچه ی شما فقط ۶ماهشه

اشکالی نداره😚اما حواست باشه .

قرار نیست مابه همه یه جواب بدیم،من ۱۲ساله از سکوتم نتیجه گرفتم.

نمیدونم چه جوابی بهشون بدم

عزیزم بگو من برای تربیت....  آقا/خانم از نظرات یک فوق تخصص روانشناسی کودک و نوجوان استفاده میکنم🙂🙂 و من را در ذهنت بیار تا حرفت دروغ نباشه😜😜😜😉😉😂😂

عزیزم تا یک سنی همین کار شما درسته تا بچه بد غذا نشه.  که اگه بشه دور از جونت بیچاره ای.  بعد از غذا دستهای خودش رو بهش نشون بده و و بگو اه شده و دستمال کاغذی بهش بده و اول با کمک شما و بعد بدون کمک شما دستهاش رو تمیز کنه.  

بعد آینه بده تقریبا هفت ماهگی به بعد  تا صورت خودش رو ببینه.  بعد شما دستمال بردار صورت خودت رو تمیز کن تا اون هم صورت خودش رو تمیز کنه.... 

کم کم کمی فرنی رو بیشتر درست کن.  کمی برای خودت بریز کمی برای اون.  شما با قاشق بخور اون تقلید کنه...  مشکوفی رو سرچ کن.  غذاست.  

غذا رو تو دهنش مزه مزه میکنه با زبون میارتش بیرون دوباره با دست میزاره تو دهنش بهش عجیبه داره یاد می ...

بگو دکترش گفت بچه های باهوش این طوری هستند و می خوان چیزهایی که مربوط به خودشونه را ببینند و تجربه کنند ... البته راست میگم یک دکتر کودکان اینا گفت و جزو مراحل رشد بچه هست .