2777
2789

بیا بزن تو گوشم ادم شم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

باش چشم😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیشب داشتم با شوهرم حرف میزدم یهو گف یه چیری میگم بین خودمون باشه خواهرش رفته خالکوبی زده ( ۱۴ سالشه)

واقعا صبح تا شب داره آرایش میکنه و واقعا شورشو درآورده تو این چیزا

بعد گف میدونی کجا، بالای سینه 

گفتم تو از کجا دیدی گف اومد گف ببین قشنگ شده

ببین اصلا نمیتونم درک کنم خوابم نمیبره

میخوام نماز بخونم خونه بابام اینا هستم حقیقتا خونشون ارواح و اینا داره جرات ندارم برم نماز بخونم منتظرم مامانم پاشه باهم بخونیم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

دیشب داشتم با شوهرم حرف میزدم یهو گف یه چیری میگم بین خودمون باشه خواهرش رفته خالکوبی زده ( ۱۴ سالشه ...

عزیزمممم خدا ب خیر بگذرونه

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
میخوام نماز بخونم خونه بابام اینا هستم حقیقتا خونشون ارواح و اینا داره جرات ندارم برم نماز بخونم منت ...

خوبه گ ی الله اکبر تو میگی ی الله اکبر اونا میشی پیش نمازشون

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز