ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نترس چیزی نمیشه،از حساسیتت فهمیدم بارداری اولته،واسه اولی آدم واسه کوچکترین چیزی نگرانه و میزنه گوگل و سرچ میکنه و میگه طوریش نشه،اما بارداری دوم را نگم برات که با شکم میری تو در،میخوری اینور اونور،اصلا انگار نه انگار که تو همون آدمی🤣به خصوص اگه ناخاسته باشه....گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
عزیزم😄، اره منم خیلی مراقبم ولی باز هم نمیدونم چرا بعضی وقتا یادم میره اصلا حامله ام 🤭
اشکال نداره عادت میکنی،من برا بچه اولم بعد جواب آز اسپرم شوهرم و جواب سونوی خودم که وضعیتمون داغوووون بود و گفتن طبیعی باردار نمیشی و خداراشکر شدم،اوایلش هرشب از خواب میپریدم و میگفتم خواب بود،همش خواب بود من حامله نیستم و چنان باورم میشد که حامله نیستم و خواب دیدم که نصف شب میرفتم بی بی چک میزاشتم وقتی دوتا خطا میدیدم تو کتم میرفت که نه بیدارم و واقعا حاملم...الان دیگه یه مامانم با دوتا بزغاله که همه جوره چسبیدن بهم و یادمم نمیره بچه دارم🤣