2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره

نترس چیزی نمیشه،از حساسیتت فهمیدم بارداری اولته،واسه اولی آدم واسه کوچکترین چیزی نگرانه و میزنه گوگل و سرچ میکنه و میگه طوریش نشه،اما بارداری دوم را نگم برات که با شکم میری تو در،میخوری اینور اونور،اصلا انگار نه انگار که تو همون آدمی🤣به خصوص اگه ناخاسته باشه....گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

اگه خونریزی و لکه بینی نداره نه اوکیه مشکلی پیش نمیاد جنین داخل یه کیسه پر از مایعه از ضربه محافظت م ...

خدا کنه عزیزم،

به جز احساس تهوع صبگاهی فعلا هیچ علائمی ندارم و اینکه زیر دلم گهگاهی شبیه دلدرد پریودی میگیره

نترس چیزی نمیشه،از حساسیتت فهمیدم بارداری اولته،واسه اولی آدم واسه کوچکترین چیزی نگرانه و میزنه گوگل ...

عزیزم😄،

اره منم خیلی مراقبم ولی باز هم نمیدونم چرا بعضی وقتا یادم میره اصلا حامله ام 🤭

عزیزم😄، اره منم خیلی مراقبم ولی باز هم نمیدونم چرا بعضی وقتا یادم میره اصلا حامله ام 🤭

اشکال نداره عادت میکنی،من برا بچه اولم بعد جواب آز اسپرم شوهرم و جواب سونوی خودم که وضعیتمون داغوووون بود و گفتن طبیعی باردار نمیشی و خداراشکر شدم،اوایلش هرشب از خواب میپریدم و میگفتم خواب بود،همش خواب بود من حامله نیستم و چنان باورم میشد که حامله نیستم و خواب دیدم که نصف شب میرفتم بی بی چک میزاشتم وقتی دوتا خطا میدیدم تو کتم میرفت که نه بیدارم و واقعا حاملم...الان دیگه یه مامانم با دوتا بزغاله که همه جوره چسبیدن بهم و یادمم نمیره بچه دارم🤣

اشکال نداره عادت میکنی،من برا بچه اولم بعد جواب آز اسپرم شوهرم و جواب سونوی خودم که وضعیتمون داغوووو ...

اخی گلم چقدر سخت ،

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم به امید خدا روزی تمام منتظرا ❤️