2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزء پیرا هاییه ک به پزشکی نزدیکه و اشباع نشده ترین پیرا هستش

اگه رتبمون بیشتر شده باشه چون رشته ی اشباع نشده ایه امکان قبولی براش هست؟🥺

مرگ آرزو ها رو باور نکن ⁦(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆⁩pretty🌱💫
رشته خوبیه اما خوداشتغاله یعنی باید سرمایه تاسیس مطب و کلینیک داشته باشی و یجایی فعالیت کنی که کارت ...

توی بیمارستان و اینا استخدام نمیکنن در موارد خاص؟

باید توان ارتیاط با بچه های معلول ذهنی داشته باشی روحیه قوی..شهرای کوچک زیاد بازارش خوب نیست ولی مثلا تو تهران تو فیلدهای بسیااارگسترده میتون کارکنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بهزیستی و یسری کلینیک های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی استخدام میکنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

فک میکنم خیلییی امکانش کم باشه

مثلا شما توی بیمارستانی کار درمان دیدید؟

شاید کلینیک های خصوصی مربوط به این رشته به صورت محدود قراردادی با فردی که این رشته رو خونده کار کنن

اگه رتبمون بیشتر شده باشه چون رشته ی اشباع نشده ایه امکان قبولی براش هست؟🥺

فکر نمی‌کنم ارتباطی داشته باشه اطلاعات زیادی ندارم راجع بهش فقط در همین حد میدونستم واقعیتش :)

یسری  پادکست آموزشی تو چنلای مشاوره ای تلگرام هس راجع به رشته های مختلف میتونی سرچ کنی گوش بدی امیدوارم به نتیجه برسی

کاربری دست دو نفر
فکر نمی‌کنم ارتباطی داشته باشه اطلاعات زیادی ندارم راجع بهش فقط در همین حد میدونستم واقعیتش :) &nbs ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻