2777
2789
عنوان

طبع سودااا

1593 بازدید | 48 پست

بچها امروز رفتم دکتر واقعا دمش گرم گف خیلی از مشکلاتت بخاطر سودا زیاده،  بعد بهم برنامه غذایی داد تا ۴۰ روز همه خوراکی های سرد حذف شد منم ک عاشق سردیجات حتی برنج گف نخور ب نظرتون عیب دار برنج در هفته دوبار بخورم ولی با شوید ؟ 

آخه این طوری ک خیلی لاغر میشم بهمن گف لاغر بشی مهم نیست مهم دفع سودا 

دیگ واس دفع سودا باید چ کار کرد تجربه دارین عزیزا؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگ سوالی دارین شمام بپرسین ازم تا جایی ک بتونم کمک میکنم 

میتونی چیزای سرد رو با مصلحشون بخوری 

نمیشه که اصلا برنج نخوری 

برنج رو با دارچین دم کن 

ماست رو با نعنا فلفل سیاه بخور 

شیر با عسل و دارچین 

سالاد با روغن زیتون و فلفل سیاه 

اینجوری

ادویه نزن به غذات که گرم بشه از مواد غذایی گرم استفاده کن

برنج هم با شوید یا زعفران مسئله ای نداره 

بعد از غذا پودر آویشن و نمک بخور کم کم معدت گرم میشه( نسبتش ۳ به ۱ هست یعنی توی یه ظرف مثلا ۳ ق پودر اویشن بریز یه قاشق نمک بعد هر غذا یه قاشق چای خوری بخور)

میخوای طبع مواد غذایی ها رو برات بفرستم ؟

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
میتونی چیزای سرد رو با مصلحشون بخوری  نمیشه که اصلا برنج نخوری  برنج رو با دارچین دم کن& ...

آره واقعا برنج سخت نخوردنش ولی خب مثلا سوسیس کالباس و پیتزارو میشه نخورد

وای منم اصلاااا طبع گرم بهم نمیسازه و عاشق چیزای طبع سردم چون طبع بدن خودم گرم و اتیشیه و خب چیزای طبع گرم روی بدنم ب شدت تاثیر میزارع و خوب خودمم متنفرم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ادویه نزن به غذات که گرم بشه از مواد غذایی گرم استفاده کن برنج هم با شوید یا زعفران مسئله ای نداره& ...

اره عزیزم بی زحمت ک اطلاعاتم بیشتر شه حالا دکترم گفت ولی اینک برنج نخورم یکم سخته واسم

متوجه🤦🏻‍♀️

دکتر میتونی بری وطب سنتی اینا ولی خو ببین چیا بیشتر بهت نمیسازه و از کدوم گروهه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>