2789
عنوان

حس شیشمی بیاد😥😑

64 بازدید | 9 پست

بنظرتون اخرش دانشگاه ازاد طراحی دوخت و پارچه میرم

یا رشته دیگه

درگیرممم نمیتونم تصمیم بگیرم😂😑خوابمم نمیبرههه

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم درگیرم😂💔 رشتت چیه؟

من ترک تحصیل کردم کرونا ک اومد از اظطراب

یسالم نیمه دومی بودم

دوسال عقبم الان باید دانشگاه میبودممم

رشتم طراحی دوخت فنی حرفه ای

ولی اصلا حال حصله کنکور ندارم فقط ازاد نمیدونم میتونم اینده ای بسازم واسه خودم یاننن الان دغدغه ام فقط کار و درسه😢😑

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
تو آخرش هيچى نميشى☹️✋️ الكى مثلا خيلى حسم قويه😜😂😂😂 مريضم خودتونين🥴😂

منطقی تر از همه بود😢😂

استعداد ذاتيه دست خودم نيس😉😂😂😂

حقیقت تلخههه