cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5427 عنوان گند زدمم😭💔😑 | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست اومدم شلوارمو انداختم تو لباسشویی دستم خورد گذاشتم رو ۲ساعت🥲فردا صبحم باید یجای مهم برم اون شلوارو لازم دارم دو ساعت دیگ از لباس شویی دراوردم چجوریی خشکش کنمم😀💔؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/05/31 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5427 یه لحظه الان میزارم رفتم سایت اپلود دوساعته داره اود میشه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5427 رفتم سایت اپلود دوساعته داره اود میشه امشب همه چی چرا برعکسه😑😑😑 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
بایپولار عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 3056 امشب همه چی چرا برعکسه😑😑😑 😂😂😂ی سایت آپلود دیگه امتحان کن مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5427 😂😂😂 ی سایت آپلود دیگه امتحان کن دارم دونه دونه همه سایتارو میگردم الان سرمو میکوبم دیواررر اخه هر وق اپلود میکردم سه سوته میشد الان چرا من عجله دارم باید گیر کنه صدای لباسشوییم رو مخمه استرس میده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5427 😂😂😂 ی سایت آپلود دیگه امتحان کن خاموش شد همین الان🥲💔عکسم کلی جون دادم نشد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸