2777
2789
عنوان

شده از عشق زیاد احساس ضعف کنید؟

394 بازدید | 9 پست

من قبل اینکه عاشق شوهرم بشم خیلی دختر مستقلی بودم تنها زندگی میکردم از پس همه چیز برمیومد و خوشحال بودم با تنهاییم ولی از وقتی عاشق شوهرم شدم انگار هرچی که قبلا داشتم الان منوط شده به حضور شوهرم. شبهایی که شوهرم خونه نیست حالم بده دیگه نمیتونم با تنهاییم خوشحال باشم. دیگه تنها خرید رفتن بهم نمیچسبه دیگه تنهایی نمیتونم پارک برم. همه ی این کارها رو قبلا تنهایی انجام میدادم و خیلی خوشحال بودم.

الان امشب شوهرم شیفته خیلی اذیتم. درحالی که من از ۱۸ سالگی تنها زندگی کردم به مدت ده سال.

عشق و دوست داشتن همونقدر که بهت انرژی و حس خوب میده

ممکنه به همون اندازه انرژی هم ازت بگیره .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده اینقدر وابستگی 😮‍💨

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اگه بخوای ار این وضعیت دربیای ، باید خودتو بیشتر دوس داشته باشی و الویت کنی….ارتباط با کودک درون و تمرین عزت نفس … از بعد احساسی یکم بیای سمت منطق و تعادل رو رعایت کنی

بخدا غنچه ی شادی بودم / دست عشق آمد و از شاخم چید ...

ف.ف

عشق دهن من یکی رو آسفالت کرد

یه الف بچه بودم فقط

چنان زمین خوردم که ۱۲ سال گذشته و هنوز تموم تنم از یاد آوریش درد میکنه

ازدواج کردم بچه دار شدم درس خوندم ... و نشد یک روز ، فقط یک روز یادم بره !!! 

همه زندگیم بسته به حال اون بود ! شاد بود شاد بودم غمگین بود بجاش گریه میکردم

همه چیزم بند به وجودش بود

فک کن وقتی همه چی تموم شد چی شدم !!! تموم شدم ...

ضعف !؟ حس بی وجودی کل وجودمو گرفت 

نقطه ضعفم بود ! نقطه قوتم بود ، همه چیزم بود ... 

خیلی جون کندم که تا الان سر پام و به روی خودم نمیارم

خیلی سعی کرذم قوی باشم و عادی زندگی کنم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️